Discutii lamuritoare

miercuri, 19 august 1998, 23:00
2 MIN
 Discutii lamuritoare

Anuntata furtuna de dupa esecul de la Fieni a trecut destul de repede peste Copou. Luni, conducerea tehnica, jucatorii si membrii Consiliului de Administratie au purtat o discutie de peste trei ore, pina la lasarea serii – care a dus si la anularea antrenamentului – in care fiecare a fost invitat sa dea cartile pe fata si sa explice cauzele esecurilor severe suferite in deplasare. Chiar daca pe parcursul sedintei ridicarea tonului s-a auzit lesne din vestiar, la finele intrevederii toata lumea parea decisa sa repare ce s-a stricat si sa nu se depuna armele dupa (doar) etapa a treia. S-a renuntat la ideea aplicarii unei noi amenzi usturatoare, vazindu-se ca sanctiunea de dupa meciul de la Alexandria s-a dovedit inutila in revigorarea echipei. Nici excluderea unor jucatori experimentati din lot nu s-a petrecut, antrenorii urmind, dupa toate probabilitatile, doar sa-i treaca in linia a doua pe jucatorii care nu au corespuns pina acum.
Cautind continuu solutiile optime pentru formula de echipa si partitura de interpretat, FCM Poli Iasi nu va avea odihna nici in timpul saptaminii. Astfel, astazi, la Pascani, incepind cu ora 11.00, formatia din Copou va disputa un joc de verificare cu divizionara C, CFR Pascani, antrenorii Ion Moldovan, Narcis Ciocirlan, Paul Costas si Fane Cioaca vrind sa-si tina elevii in priza chiar daca partida de simbata de acasa cu Laminorul Roman se anunta destul de usoara.
In alta ordine de idei, se pare ca meciul amintit va fi ultimul la care se va sta pe banci de lemn la tribuna 0. Dupa toate probabilitatile, incepind de saptamina viitoare, la acea tribuna vor fi instalate scaune de plastic alb-albastre, care vor "scrie" prin "imperecherea" culorilor numele echipei, FCM Poli Iasi. (Ovidiu MINEA)

Comentarii