Esec usturator la Cluj

miercuri, 24 octombrie 2007, 22:56
2 MIN
 Esec usturator la Cluj

 Al doilea mare derby al sezonului in competitia interna de popice masculin s-a incheiat rau pentru campionii de la CFR Olimpia ACB, care au fost infrinti fara replica pe terenul echipei care a luat bronzul in editia trecuta de campionat.

Nu stim daca oaspetii au acuzat mai mult indisponibilitatile lui Antimirescu si Penciuc, particularitatile pistei ori faptul ca au dormit la Cluj si s-au sculat cu noaptea in cap pentru a ajunge la arena din Cimpia Turzii dar efectele au fost dintre cele mai rele pentru echipa care a incheiat partida cu o infringere seaca, 0-8 (3.221 p.d. – 3.532 p.d.).

Costica Ciurdea (568 p.d) a pierdut duelul direct cu Ioan Figlea (600 p.d.), recordmenul mondial Petrut Mihalcioiu (624 p.d.) n-a avut probleme cu Iulian Cucu (502 p.d.), cel mai bun junior din tara, Ionut Cercel (532 p.d.) a fost infrint de juniorul gazdelor, Mihai Benghiac (564 p.d.) si Florin Opinca (563 p.d.) n-au reusit sa-si depaseasca nici ei adversarii in vreme ce Marius Manea nici n-a trecut bariera de 500 p.d., reusind doar 492.

"Din pacate am intilnit un adversar in mare forma si care a profitat din plin de particularitatile salii proprii. In plus, doi dintre titularii nostri au evoluat sub posibilitatile lor. Este o infringere severa dar sper sa fie un dus rece pentru noi si sa tragem invatamintele necesare.", ne-a declarat antrenorul Ilie Baias, care a precizat ca n-a avut nici solutii de schimb, atita timp cit juniorul Penciuc si veteranul Covasala sint in urma cu pregatirea.

Urmatoarea etapa, a cincea, este programata pe 10 noiembrie atunci cind iesenii vor juca la Galati cu ICMRS.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii