FCM Poli nu renunta la lupta

vineri, 26 martie 1999, 00:00
2 MIN
 FCM Poli nu renunta la lupta

In ciuda zvonurilor aparute si chiar daca rezultatele din ultima vreme (atit ale Rocarului, cit si ale iesenilor) au zdruncinat posibilitatea lui FCM Poli de a prinde locul care asigura viza pentru participarea la baraj, in Copou nu se depun armele. Cel putin aceasta este ideea care se desprinde si din declaratia presedintelui Consiliului de Administratie a FCM Poli Iasi, Mihai Alexa: "Miine jucam la Roman iar apoi vine la noi Rocarul. Daca invingem in ambele meciuri sau macar pe Rocar, vom redeveni ghimpele din coasta bucurestenilor si cine stie ce va mai urma. Nu am renuntat inca la gindul promovarii, punerea pe lista de transferari a celor trei jucatori in virsta fiind facuta din cu totul alte considerente".
Asadar, in pofida faptului ca disputa financiara Iasi – Rocar seamana cu o lupta intre David si Goliat (in paranteza fie spus, cotidianul Sportul Romanesc de miercuri avanseaza ca zvon faptul ca pretul celor doua victorii "moldovene" ale bucurestenilor este ametitor pentru liga a doua: 65 000 $, 30 000 platiti la Roman si 35 000 la Moinesti!), iesenii spera inca sa mai gaseasca piatra care poate sa naruie sau macar sa ameteasca uriasul pastorit de Gigi Netoiu.
Unul dintre primii pasi importanti in aceasta directie este privit deci meciul de la Roman, acolo unde Poli nu prea s-a simtit bine niciodata. Oricum, dincolo de rezultatul partidei de miine, cel mai important test al "alb-albastrilor" va fi partida de la sfirsitul saptaminii viitoare, din Copou, cu Rocar (in rindul oaspetilor va juca aproape sigur si fostul international Vali Stefan care va fi transferat de la Otelul) atunci cind suporterii ieseni vor afla clar daca mai are vreun rost sa spere la ceva in acest sezon. (Ovidiu MINEA)

Comentarii