Feroviarii se tin de surprize

luni, 16 februarie 1998, 00:00
2 MIN
 Feroviarii se tin de surprize

1-0: Maranda recupereaza balonul la centru terenului, paseaza inapoi, reprimeste si suteaza necrutator de la foarte mare distanta;
1-1: acelasi Maranda agata in propriul careu un atacant romascan si se dicteaza corect penalty, transformat de Tiganus.
Jocul s-a disputat in comuna Cordun, la 5 km de Roman, pe un teren imbibat cu apa si pe alocuri acoperit cu zapada. Feroviarii au parut mai odihniti fata de adversarii lor, care au acuzat oboseala jocului disputat cu o zi inainte la Suceava, cel cu Foresta I, si piedut cu 2-1, motivindu-si astfel jocul lipsit de claritate si fara vlaga. In consecinta, primii la balon au fost oaspetii, pascanenii alcatuind numeroase actiuni clare de gol pe poarta aparata de romascanul Robu. Din pacate, ratarile s-au tinut lant, unele de-a dreptul incredibile, asa cum au fost cele ale lui Riscu (singur cu poarta, la doi metri), Tanase (in situatie de unu la unu cu portarul advers) sau Nistor (bolta peste Robu, dar si peste poarta adversa). Jocul bun al ceferistilor a avut destule valente, sintetizate cel mai bine de fostul antrenor al echipei N. Barbu: "Angajament total al fiecarui jucator, plus o excelenta repliere imediata in aparare a tuturor, care se string precum un arici in fata propriului careu". Pasele au mers foarte bine, iar cei doi antrenori actuali (N. Costachescu si M. Irimia) au condus foarte bine echipa de pe margine.
Din pacate, meciul a fost presarat si de citva incidente nedorite, create mai ales de jocul la intimidare al lui Petrache (si partial al lui Tapu), care l-a accidentat grav pe Drumaru in min. 24, acesta nemaiputind continua partida. Cu toate acestea, s-a remarcat o mare disponibilitate pentru efort a echipei oaspete, care ameninta astfel din ce in ce mai serios cu promovarea, bineinteles in editia urmatoare. (Codru VULPASIN)

Comentarii