Final in forta al iesenilor

luni, 22 februarie 1999, 00:00
2 MIN
 Final in forta al iesenilor

Ieri dimineata, Copoul a fost gazda unui nou joc de pregatire. Inceputa cu intirziere de aproape o ora datorita oaspetilor care nu au ajuns la timp, partida s-a disputat pe un teren acoperit cu zapada. Prima repriza a fost destul de echilibrata singurul gol fiind inscris de Manole in minutul 12 dupa un sut al lui Stancu respins de portar. Dupa pauza, iesenii inscriu din nou, prin Stancu, cu capul, dupa o centrare a lui Bordeanu in minutul 57. Profitind de bresele din apararea gazdelor minerii devin din ce in ce mai periculosi pe contraatac si Ceangau, complet liber in careu, reia in plasa in minutul 68 dupa o centrare de pe dreapta a lui Benghiu. Finalul apartine in totalitate iesenilor care, profitind de caderea elevilor lui P. Capraru, inscriu in ultimul sfert de ora de nu mai putin de patru ori, Ionescu (78 – dupa un "un-doi" cu Cojocaru), Botan (83 – bara-gol dintr-un sut din afara careului), Cojocaru (87 – dupa un sut al lui Cotan si 89 – printr-o lovitura de cap) ducind scorul la un mult prea aspru 6-1.
In alta ordine de idei, iesenii au renuntat la baimareanul Frunza urmind ca saptamina viitoare sa poarte tratative cu Sportul Studentesc pentru cedarea lui Catalin Popa si Calin Zanc.
Au jucat: Poli – Cimpeanu (Colceag) – C. Popa (Gheban), Urdaru, Petrache, Bordeanu – Manole (Botan), Ilie (Zanc), Matinca (Cotan), Tiron (Ionescu) – Stancu (Sandu), Cojocaru (Onofras). Minerul – Branet – Drutca, Bobe, Simion, Orheianu, Benghiu, Neneci, Ursica, Caval, Ceangau, Vasilache. Au mai jucat Iliescu, Rimniceanu, Ursache, Jereghie, Arityon, Buzoi, lazar, Tesluta. (Ovidiu MINEA)

Comentarii