Gips la Poli

joi, 25 martie 1999, 00:00
2 MIN
 Gips la Poli

Imediat dupa victoria de la Braila norii negri au inceput sa se adune deasupra Copoului. Duminica, Adi Cotan a suferit un accident stupid in afara stadionului, o cazatura in gol de la o inaltime apreciabila, facind ca piciorul sting al mijlocasului iesean sa faca cunostinta cu gipsul. Apoi, in prima repriza al meciului de simbata cu Cimentul vedeta ieseana a primelor doua runde, Manole a fost accidentat si schimbat iar in minutul 79 cel mai bun jucator al iesenilor de pina atunci, liberoul Dragos Urdaru a fost accidentat grav in urma unui contact cu un adversar fiind dus cu Salvarea la Spitalul de Urgente. Epilogul rundei 20 a fost pe masura: Poli a facut egal cu Cimentul iar Rocar a invins la Moinesti, sansele iesenilor de a prinde viza de baraj scazind considerabil.
Pentru a afla care mai este starea celor doi fotbalisti ieseni de baza accidentati grav, am purtat un dialog cu ei. Adi Cotan a spus: "In primul rind vreau sa multumesc tuturor colegilor care au fost alaturi de mine precum si lui Daniel Pancu fara de care accidentul meu putea capata urmari mult mai grave. Miercuri mi-am dat jos gipsul insa joi il pun la loc pentru ca piciorul este tot umflat. Totusi, nu ma mai doare asa tare si sper ca refacerea sa fie cit mai rapida". Chiar si in situatia dificila in care se afla Cotan nu si-a pierdut simtul umorului, dialogul incheindu-l cu cuvintele: "Eu am stingul in gips, Dragos dreptul. Daca ar fi posibil, din noi doi tot ar iesi un jucator intreg".
Mult mai grava este situatia lui Urdaru care traverseaza, poate, cel mai negru sezon al carierei sale. Astfel, dupa ce in tur nu a fost retinut in lot de Ion Moldovan, campionatul a luat sfirsit pentru liberoul iesean dupa doar trei etape. "Reputatul doctor Georgescu mi-a spus ca in afara celor 45 de zile de gips, recuperarea va dura pe putin alte 45 de zile asa ca acest sezon s-a incheiat pentru mine. Culmea ghinionului! Dupa o viata petrecuta pe terenul de fotbal, am ajuns ca abia la 30 de ani sa probez gipsul! Chiar daca sint convins ca jucatorul de la Cimentul nu a vrut sa ma accidenteze asteptam macar un telefon de la Fieni. Asa nici nu stiu cine m-a accidentat! Acum ziua mi-e mai bine insa noaptea trebuie sa iau calmante. Ma plictisesc enorm insa cind imi voi face rost de cirje voi apela la prieteni pentru a ma aduce si pe mine la antrenamente macar pentru a sta pe margine. Fiind si arbitru divizionar C am anuntat si la FRF accidentarea mea, sezonul de arbitraj fiind si el incheiat. Clubul m-a asigurat ca imi voi primi drepturile contractuale si ca va conta pe mine pentru viitorul campionat asa ca nu-mi ramine decit sa ma gindesc la sezonul urmator", ne-a declarat Dragos Urdaru. (Ovidiu MINEA)

Comentarii