Intre "hau-hau" si "ham-ham"

marți, 01 mai 2001, 23:00
2 MIN
 Intre "hau-hau" si "ham-ham"

Petrolul Ploiesti – Dinamo Bucuresti (in tur, 3-2, TVR 1, ora 15,00). Pe linga interesul de clasament al bucurestenilor, care doresc apropierea de lider, mai exista si dorinta de razbunare a dinamovistilor, dupa neasteptata infringere din tur. Ploiestenii mizeaza mult pe forma virfului Orlando. Credem ca va fi o lupta "pe muscate" intre "lupii galbeni" si ciinii rosii.
FCM Bacau – Rocar Bucuresti ( 0-2, ora 18,00). Fotbalistii din Drumul Gazarului ar putea profita de criza bacauana, pentru a mai salta putin in clasamentul adevarului. Asta in timp ce elevii lui Ghita Poenaru isi joaca una dintre ultimele sanse.
Otelul Galati – Foresta Falticeni (1-1, ora 18,00). La inceputul returului, Foresta se numara printre revelatiile campionatului, iar Galatiul era una dintre principalele candidate la retrogradare. Acum situatia este, oarecum, inversa, ceea ce inseamna ca galatenii vor avea mari probleme cu jucatorii lui Marin Barbu,
Gaz Metan Medias – Gloria Bistrita (0-1, ora 18,00). In conditiile in care de medieseni se indeparteaza pina si obiectivul indeplinirii baremului, oaspetii sint favoritii intilnirii de pe Tirnava.
FC National – Ceahlaul Piatra Neamt (1-2, ora 18,00). Un autentic derby al suferintei, in care, tinind cont de situatia din clasament si de forma celor doua echipe, orice rezultat este posibil.
FC Brasov – FC Arges (0-0, ora 18,00). Joc intre doua echipe lipsite de griji, care, fara a fi amenintate de retrogradare, par a nu a avea marile ambtii care li se banuiau.
Steaua – Universitatea Craiova (0-1, ora 19,45, ProTV). Evolutiile Universitatii din ultima vreme conduc la o victorie cvasicerta a Stelei. Dar oltenii s-au autodepasit intotdeauna in meciurile cu cei mari.
Rapid – Astra Ploiesti (in tur, 1-0, 20,00). O nocturna care prefigureaza un nou succes cu artificii al visiniilor. (Nic. G)

Comentarii