Mai cistigati si voi?

marți, 11 martie 2008, 20:53
2 MIN
 Mai cistigati si voi?

Dupa sapte infringeri consecutive care i-au demonstrat cu virf si indesat ca n-are deocamdata fata de play-off, echipa ieseana de baschet feminin reia astazi luptele cu echipe din zona ei de interes. Adversar ii este Municipal Tirgoviste, echipa care este o umbra a formatiei din sezonul trecut ce cistiga titlul national.

Cita vreme in acest retur ambele echipe se pot lauda cu un singur succes dobindit in fata aceluiasi adversar, "lanterna" Unirea Dej, s-ar putea trage concluzia ca jocul se anunta echilibrat insa nu trebuie uitat ca in partida din decembrie iesencele s-au impus la Tirgoviste chiar daca la doar patru puncte distanta (scor 50-46).

Cu o formatie in care predomina junioarele Municipal vine cu sansa a doua la Iasi insa gazdele n-ar trebui sa spuna "Hop!" inainte de a trece pirleazul pentru ca ultimele evolutii nu le sint favorabile iar terenul propriu nu s-a dovedit un atu cu nici o ocazie serioasa din acest sezon. Tecoanta si Birsan imprima dinamism in joc dar si erorile lor sint multiple, Causan si Panait sint mult sub prestatiile din tur, Bordeianu nu ofera constanta, Gavrilescu nu s-a prea impacat cu noul statut de rezerva iar Lazar a scazut in ultima vreme si la capitolul ei forte, recuperarile.

In plus Politehnica-National probabil ca nu va conta din nou pe serviciile moldovencei Suetina, a carui caz are iz de telenovela. Dupa ce si-a luxat un deget in februarie baschetbalista a plecat la Chisinau si nimeni nu i-a mai vazut fata aproape trei saptamini.

Revenita simbata in teren Suetina a bifat doar doua minute apoi a acuzat un contact mai dur si n-a mai intrat pe teren. Asa cum era de asteptat moldoveanca a disparut din nou si conducatorii, in afara faptului ca sint suspiciosi in legatura cu noua accidentare, sint hotariti sa ia masuri. "Nu-i posibil sa lipseasca cu saptaminile. Eu n-o mai primesc la antrenament.", a fost reactia oferita de antrenorul Gabi Mihailescu, care este hotarit sa puna piciorul in prag in acest caz.

Asadar, fara Suetina, Politehnica-National joaca la victorie cu Municipal intr-o partida care incepe la ora 17.00 si este gazduita de sala Scolii nr. 39 din cartierul Dacia.

Celelalte partide ale etapei a XX-a: CSS-LMK Sf. Gheorghe – Unirea Dej (66-29), Sportul Studentesc Bucuresti – CET Govora (46-57) si Olimpia Bucuresti – U-TCRE Cluj (34-69). Doua partide s-au jucat in avans, Teleorman Alexandria – CSM Oradea 72-53 si ICIM Arad – Rapid Bucuresti 82-42.

Comentarii