Mircea Sandu, la DNA: Ne sustinem nevinovatia prin actele pe care le avem

luni, 31 octombrie 2011, 13:21
2 MIN
 Mircea Sandu, la DNA: Ne sustinem nevinovatia prin actele pe care le avem

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, la sediul DNA, unde s-a prezentat in dosarul excluderii Universitatii Craiova, ca atat el cat si ceilalti componenti ai Comitetului Executiv al FRF isi sustin nevinavatia in acest caz, prin actele pe care le au.

"Este aceeasi rezolutie pe care au primit-o si ceilalti colegi ai mei din Comitetul Executiv. Noi ne sustinem nevinovatia prin actele pe care le avem, respectiv statutul FIFA, statutul FRF, actul de decizie al Comitetului Executiv, iar in final vom vedea ce se intampla. Nu stiu de ce a ajuns acest caz la DNA, pentru ca legea de functionare a DNA se refera la coruptie. Acum o sa vedem ce se intampla", a spus Mircea Sandu.

Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, s-a prezentat, luni, la sediul DNA, in dosarul excluderii Universitatii Craiova in care a fost pus sub invinuire. Mircea Sandu a ajuns la sediul DNA insotit de avocatul sau, Cristian Ene.

In legatura cu decizia excluderii Universitatii Craiova, Mircea Sandu a spus ca este una "corecta, statutara", pe care o va apara "pana in panzele albe".

In dosarul excluderii Universitatii Craiova au fost puse sub invinuire Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal. Mai sunt invinuiti presedintii acestor foruri, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, si de alti 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Acestia sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru si risca o pedeapsa cuprinsa intre sase luni si 15 ani de inchisoare.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost audiat, joi, la DNA in acest dosar, el declarand ca nu se considera vinovat intrucat nu a facut decat sa respecte regulamentele in acest caz.

In urma cu o zi, la DNA fusesera Marian Rusen, Cornel Sfaiter, Stefan Stana, Paul Costas si Cristian Bobar.(Mediafax)

Comentarii