Mocanu a dat recital

duminică, 26 septembrie 1999, 23:00
1 MIN
 Mocanu a dat recital

Dupa cum incepuse partida de duminica de pe stadionul Tineretului se parea ca primarul Constantin Simirad, care a fost prezent la meci, va asista la o noua infringere a unor fotbalisti ieseni. Dar, dupa ocaziile monumentale irosite de Gheorghita (min. 7 – bara, min. 9 – sut respins de Cozianu), ceferistii s-au trezit la realitate pe la mijlocul reprizei intii. Sutul lui Paun (’29) a anuntat deschiderea scorului, peste alte trei minute Mocanu profitind de imensa gafa a lui Buruiana care a scapat balonul din miini. Basascu (’33) si Feraru (’35) au aminat desprinderea care avea sa vina in minutul 50 dupa un excelent lob al veteranului Mocanu. Oaspetii incearca golul de onoare insa Balanel (’56) rateaza la fel ca si ieseanul Basascu (’63). Pina la urma va fi 3-0, Ionut Sandu marcind cu 10 minute inainte de final, confirmind faptul ca poate renaste in scurt timp.
Asadar, victorie fara dubii a gazdelor, evolutia pe final a oaspetilor semanind cu anticul autobuz cu care acestia au facut deplasarea.
Au jucat: CFR Citadin – Cozianu – Voicu (I. Sandu), F. Sandu, Acatrinei, Dragoi, Ilade – Paun, Mocanu, D. Lungu (Anichitoaie) – Basascu (Murgu), Feraru.
Santierul Naval Galati: Buruiana – Lache, Sava, Doicaru, Grigore, Ravdan – Balanel, Nita (Tiglau), M. Stoica – Filip, Gheorghita (Burcel). (Ovidiu MINEA)

Comentarii