Neasteptatul derby

vineri, 24 august 2001, 23:00
2 MIN
 Neasteptatul derby

FC Arges – FC National (astazi, 17,00, ProTV): Intrebarea care se punea la aceasta ora este cu ce jucatori vor juca bancarii partida de la Pitesti? In ultimul meci, s-a gasit raspunsul: cu prima echipa. Cei 15 fotbalisti liberi de contract au fost relegitimati la FC National, care a fost preluata de societatea non-profit existenta inaintea venirii patronului Mugdin Hadjibekovic.Astfel ca meciul de la Pitesti va fi extrem de interesant.
Ceahlaul Piatra Neamt – Astra Ploiesti (astazi, 18,00 ): Meci intre doua echipe cu blazon in cooperativa fotbalului romanesc. Sa ne asteptam la o reciprocitate?
UM Timisoara – Farul Constanta (astazi, 18,00): S-a spus despre cele doua echipe ca nu vor putea face fata in Divizia C. Dar si banatenii, si marinarii, au avut un program destul de dur la inceput de campionat, pentru niste echipe nou-promovate. Aceasta poate fi partida adevarului pentru ambele tabere…
Steaua – Gloria Bistrita (astazi, 20,45, TVR 1): Cu gindul la o noua aventura europeana, fie ea si in Cupa UEFA, Steaua porneste impulsionata de remiza onoranta de la Kiev. Echipa pastorita de Jean Padureanu poate pune probleme oricui (daca vrea…), dar acum nu credem ca e cazul.
Otelul Galati – Dinamo Bucuresti (miine, 17,00, TVR 1) : Ambitioasa echipa galateana si subtilul tactician Victor Rosca vor incerca sa puna probleme haitei dezlantuite de pe linga Spitalul de Urgenta. Daca meciul s-ar juca la Bucuresti,m am merge pe mina Otelului. La Galati, insa, meciul e deschis oricarui rezultat, cu un plus de sansa pentru "ciinii rosii"
FC Brasov – FCM Bacau (miine, 18,00): La Brasov, nimanui nu-i este usor, dar infringerea cu 0-3 a "stegarilor" la Ploiesti, precum si scandalul care a condus la demisia lui Ilie Dumitrescu, poate oferi bacauanilor sanse nesperate. Mai ales ca, sub conducerea lui Rednic, Bacaul a inceput sa arate nesperat de bine.
Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc (miine, ora 19,45, ProTV): Echipa din Regie este revelatia campionatului si este de inteles de ce Viorel Hizo a menajat, joi, niscai titulari pentru acest meci, care este autenticul derby al etapei. Partida se joaca, totusi, in Giulesti, ceea ce conteaza, in ciuda distantei mici dintre cele doua sedii.
Partida Petrolul Ploiesti – Universitatea Craiova, jucata ieri, in avanpremiera etapei, s-a incheiat cu scorul de 2-0 (1-0), prin golurile lui Costescu (’26, ’43). (Nic. G)

Comentarii