Norcia, venim!

vineri, 03 februarie 2006, 00:00
2 MIN
 Norcia, venim!

Politehnica Iasi pleaca astazi cu avionul in Italia, unde va participa la Norcia Winter Cup, competitie pe care a cistigat-o anul trecut. Delegatia ieseana e impartita la ora actuala in mai multe grupuri. Cel mai consistent va pleca din Iasi dupa amiaza, cu avionul, la Bucuresti, unde se va face jonctiunea cu un grup de fotbalisti care au profitat de timpul liber acordat dupa testele de miercuri dimineata si au plecat in orasele unde locuiesc. Noua formatie rezultata va pleca tot cu avionul, seara, spre Italia, acolo unde vor ajunge alti doi componenti ai delegatiei: antrenorul Ionut Popa, ce a preferat sa se deplaseze spre Norcia cu masina, datorita aerofobiei si Martin Cernoch, al carui transfer de la Slavia Praga s-a rezolvat, Poli urmind sa plateasca cehilor 25 000 $ in doua transe.
In afara atacantului ceh, care va semna un contract pe doi ani, Poli va avea in „Cizma” alti 23 de jucatori – Branet, Marc, Plesca; Toma, Beceru, Onut, Bernard, Ciobanu, Ir. Ionescu, Bordeanu, Dianu (Diosgy?r); Onofras, Arhire, Iurisniti (FC Vaslui), Mitruc, Gavatorta, Rednic, Ciubancan, Miclea, Tincu, Cata; Bilba, Palimaru (Cetate Suceava) – si 10 membri ai staffului (presedintele Boca, vicepresedintii Simionas si Ciulu, ultimul asteptind echipa in Italia, antrenorii Popa, Ciocirlan si Cimpeanu, medicul Pralea, masorii Timofte si Apintilesei si organizatorul Pancu).
De asemeni, iesenii ar putea testa la Norcia citiva jucatori straini, certa fiind anuntata aparitia croato-argentinianului Saric, ce a fost in vara la un pas de a fi legitimat de Poli, mijlocasul accidentindu-se insa la prima aparitie in tricoul „alb-albastru”. In privinta adversarilor pe care-i va intilni in turneu, Politehnica nu avea nici ieri vreo informatie certa, tintarul competitiei urmind a fi stabilit simbata. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii