Norii se aduna deasupra Copoului

luni, 14 septembrie 1998, 23:00
2 MIN
 Norii se aduna deasupra Copoului

Gazdele nu au jucat foarte slab, dar au pacatuit extraordinar la capitolul inspiratie. Astfel, in fata unei echipe mult mai solide decit Precizia Sacele (invinsa cu chiu, cu vai etapa trecuta), iesenii au avut initiativa in permanenta, si chiar daca virfurile moinestene Apachitei si Florea au jucat excelent Stoian nu a avut emotii decit in urma unei faze fixe, Petrache, Abalasei si Cotan fiind un scut destul de solid pentru poarta ieseana. Din nefericire pentru destui de multii spectatori prezenti, Poli a pacatuit enorm la constructie, gazdle plimbind inutil balonul si negasind solutiile spargerii betonului construit cu migala de un fost fundas de fier, antrenorul oaspetilor Gheorghe Poenaru. Drept urmare, nemultumirea in tribune a crescut exponential pe masura scurgerii timpului, dominarea haotica inlocuind spectacolul pe care lumea il astepta. Pe dreapta Stoica nu a confirmat nici de aceasta data, Botan a exagerat prin purtarea baloanelor la picior, Bordeanu inca nu-si regaseste forma care-l facea serios regretat in Copou atunci cind juca la Botosani, Puscas, foarte generos, vrea multe insa se vede ca nu este suficient de pus la punct cu pregatirea iar sclipirile lui Manole nu au avut finalitatea dorita. Cum linia mediana a fost neinspirata virfurile Stancu si Dobrea au fost si ele foarte sterse nereusind sa iasa din clestele moinestenilor. Inlocuirea ultimului cu Pascovici a dus la impingerea in avanposturi a lui Puscas insa s-a dovedit ca nu acolo este locul ex-stelistului.
De partea cealalta, Petrolul, fara a avea individualitati de marca a dat o lectie de modul in care se poate veni cu punct(e) din deplasare. Poate Poli o va invata si o va aplica simbata la Navodari.
Pozitia precara in clasament si jocul nemultumitor a dus la o serie de proteste, tinta fiind, ca mai peste tot, antrenorul Ion Moldovan. Din surse oficiale am aflat ca nu se pune problema inlocuirii tehnicianului iesean, "Comisarul" avind mina libera si pentru dubla de foc care urmeaza, cu jocuri la Navodari si acasa cu Brasovul. (Ovidiu MINEA)

Comentarii