Nu miroase deloc bine!

vineri, 29 aprilie 2011, 21:58
2 MIN
 Nu miroase deloc bine!

Duelul retrogradarii dintre ciucani si ieseni nu evolueaza favorabil pentru ultimii, care se vad condusi cu 2-0 dupa primele doua intilniri. Daca joi Politehnica a prestat modest, aseara oaspetii au parut parca mai motivati dar nu suficient cit sa echilibreze scorul la general. Iar iesenii se pling ca in calea lor a stat si arbitrajul, in special prestatia oferita de pitesteanul Mircea Serban. "Stiam ca va fi un meci foarte important si am presimtit ca, si daca joc bine, nu ne lasa arbitrii. Si-au batut joc de noi, in special Serban. Ne-a umplut de greseli personale in conditiile in care, de obicei, ma rog de jucatorii mei sa faca faulturi in timpul meciului", s-a plins antrenorul Costel Moscalu, care este sustinut de statistica meciului (17-30 fiind raportul greselilor personale) si de faptul ca formatia gazda a beneficiat de 39 de aruncari libere, aproape dublu fata de ieseni. Dincolo de aceste cifre, trebuie precizat totusi ca nici prestatia Politehnicii n-a fost unitara pentru ca Dawson a fost de departe cel mai activ jucator de pe teren si doar McCulough l-a sustinut intr-o oarecare masura. In rest, Kabengele si-a asumat din nou o gramada de aruncari si a terminat cu procentaje modeste, Huludet si Marinkovic n-au mai avut sporul din ziua precedenta iar problemele sub panouri au fost la fel de mari pentru ca Huffman si Coleman (care a facut din nou 17 recuperari) au marcat mult peste nivelul adversarilor directi. Si daca trei sferturi din intilnire a fost echilibrata, derapaj maxim a fost in actul secund, atunci cind americanul Hannah a marcat de cinci ori consecutiv de la distanta, in vreme ce iesenii s-au inghesuit sa-l imite de noua ori fara nici un rezultat.

Invinsa in dubla de la Miercurea Ciuc, Politehnica nu mai are voie sa faca nici un pas gresit in perspectiva salvarii de la retrogradare si este nevoita sa cistige toate meciurile ramase de disputat. "Nu va fi usor dar speram sa echilibram scorul in cele doua meciuri de la Iasi si apoi sa jucam meciul decisiv din nou la Ciuc", a mai adaugat Costel Moscalu. Urmatoarele trei intilniri au, fiecare, caracter decisiv si se joaca la Iasi pe 4 si 5 mai respectiv la Miercurea Ciuc pe 8 mai.

Alte rezultate de aseara: Asesoft Ploiesti – Steaua Bucuresti 82-72 (scor general 2-0), U-Mobitelco Cluj – Gaz Metan Medias 65-67 (scor 0-1) si SCM Craiova – CSU Brasov 93-78 (scor 1-0).

Comentarii