Optimisti spre Braila

joi, 22 septembrie 2011, 22:29
3 MIN
 Optimisti spre Braila

CSMS Iasi a organizat ieri o conferinta de presa la care a participat doar managerul clubului, Leo Grozavu, antrenorul Ionut Popa anuntind de saptamina trecuta ca nu va mai veni la intilnirile cu reprezentantii mass-media.

Principalul subiect abordat a fost meciul pe care CSMS il va disputa cu CF Braila, partida din cadrul etapei a VI-a a Ligii a II-a fiind programata simbata, de la ora 12:00, la Braila. "Pentru noi, urmeaza doua deplasari grele, la Braila si Bacau. S-a demonstrat ca orice joc in aceasta serie este dificil. Au fost rezultate surprinzatoare, echipele din frunte avind dificultati mari cu echipele mai slab cotate. Braila e o echipa solida, care etaleaza forta in jocurile de acasa, lucru de care m-am convins si in meciul de Cupa, de miercuri, pe care l-am urmarit. Dupa patru rezultate pozitive si noi avem asteptari mari. Ne dorim ca jocul sa creasca in continuare si sa obtinem maximum simbata, intr-un meci care va fi televizat de Dolce Sport. Fiecare saptamina ce trece e in avantajul nostru. Antrenorul cunoaste mai bine jucatorii, jucatorii se inteleg mai bine intre ei. Oricum, eu cred ca abia din iarna vom sta mai bine. Referitor la fostul jucator al Iasului, Palimaru, care joaca acum la Braila, sper ca dupa meci sa spunem ca nu am renuntat usor la el" a declarat Grozavu, care a anuntat ca echipa ieseana are in continuare probleme medicale: "Gado si Avramia ramin accidentati, iar despre Ghindaru si Aldea, care revin dupa accidentari, nu stiu daca au ajuns la un nivel la care sa se poata conta pe ei".

Dupa ce in ultimele zile au aparut mai multe tensiuni generate de unele drepturi financiare neincasate de jucatori, discutii aprinse existind si pe tema cuantumului primelor, Grozavu a spus: "Micile intirzieri sint probleme care eu cred ca trebuie intelese. Pina la ora jocului cu Braila, toata lumea va fi cu drepturile financiare la zi".

Managerul s-a referit si la contestatia depusa la sfirsitul meciului cu FC Snagov, din etapa a IV-a, caz pe care l-am prezentat pe larg zilele trecute. "In Romania legea nu este respectata de fiecare data. Eu cred ca trebuia dat un verdict la primul termen. Daca nu la primul, la al doilea trebuia luata suta la suta o decizie. Suta la suta ma astept sa avem cistig de cauza. Pe documente, nu avem cum sa nu cistigam. Daca exista vreun act, o carte de identitate sau un pasaport care sa ateste ca portarul lor nu este extracomunitar, cred ca putea fi prezentat pina acum. Comisiile insa asteapta nu stiu ce. Nu cred sa existe alti asi in mineca" a precizat Grozavu, care a explicat si de ce partidele CSMS nu sint televizate: "Nu putem accepta sa permitem transmisia meciurilor noastre de acasa pentru doar 500 de euro. Nu putem pierde spectatori pentru o asemenea suma. Ce a aparut vizavi de o oferta de 4000 de euro de meci sint povesti".

Chestionat de un ziarist vizavi de situatia lui Alexandru Marin, atacantul cedat gratuit in vara la Juventus Bucuresti care a inscris trei goluri in primele cinci runde ale campionatului si un gol in Cupa Romaniei, Grozavu a replicat: "Marin? Sa fie sanatos! Una e Juventus, alta e Iasul. Exista jucatori buni pentru echipe de la locul cinci in jos care au probleme cind joaca mai sus".

Managerul CSMS a mai anuntat ca delegatia cu care va fi abordat meciul de simbata va pleca astazi, dupa un antrenament programat in cursul diminetii, la Galati: "La Braila se desfasoara un festival si erau probleme cu cazarea. De aceea, am decis sa stam vineri noapte la Galati, drumul spre Braila urmind a fi facuta in ziua jocului".

Comentarii