Ploaie de suspendari in Copou

marți, 21 septembrie 1999, 23:00
2 MIN
 Ploaie de suspendari in Copou

Fotbalistii de la FCM Poli Iasi, Liviu Petrache, Mihai Dragoi si Adrian Dobrea au resimtit socul aflarii din ziare ca au fost pusi pe lista de transferari. Primul a stat doar pentru citeva minute in vestiarul din Copou, plecind val-virtej de la stadion, zvonurile dind ca probabile reinceperea tratativelor de transfer la Foresta Suceava, echipa ce era la un moment dat dispusa sa achite grila fotbalistului. Dragoi si Dobrea au fost ieri prezenti pe marginea terenului mare unde Poli disputa un meci scoala cu juniorii pregatiti de Dan Cananau care au dat o consistenta replica seniorilor. Ambii isi exprimau nedumerirea privind modul in care au aflat de decizia CA. "Luni ne-am pregatit iar astazi (n.r. – ieri) aflam din ziare ca de atunci eram deja pusi pe liber. Nu ni se pare normal acest lucru" au spus fotbalistii, ambii contestind grilele aproximative stabilite de conducerea clubului.
Cu privire la acest subiect, conducerea clubului, care s-a deplasat ieri la Bucuresti, a declarat ca vor fi depuse cereri de suspendare a jucatorilor Daniel Caunei (plecat fara sa anunte pe nimeni) si Adrian Dobrea (care a refuzat sa se prezinte la meciurile cu Vrancart Adjud si Precizia Sacele). Aceste cereri urmeaza exemplul celei facute in legatura cu Igor Corjan care a fost suspendat datorita plecarii in Italia (acolo de unde nu a mai dat nici un semn de viata) fara acordul clubului.
Oricum, fiecare dintre jucatorii mentionati au acordul lui Poli de a se transfera la orice echipa achita grila. (Ovidiu MINEA)

Comentarii