Pofta de gol a lui Dobrea

luni, 09 februarie 1998, 00:00
2 MIN
 Pofta de gol a lui Dobrea

Intrind in ultima linie dreapta a cantonamentului de la Cimpulung, Politehnica Iasi a intensificat numarul jocurilor amicale. Scopul este, bineinteles, gasirea formulei de baza cu care se va ataca returul. Astfel, simbata, studentii din Copou au disputat doua meciuri de verificare. Dimineata, parteneri au fost fotbalistii de la Laminorul Roman, formatie care se lupta cu mari sanse pentru promovarea in liga a doua. Colaboratorul lui Silviu Stanescu, Narcis Ciocirlan, ne-a oferit telefonic citeva date despre acest joc: "Am invins cu 2-1 (1-1), golurile noastre fiind inscrise de Dobrea in minutele 16 si 80. Dupa ce am condus cu 1-0, am fost egalati in minutul 24 din penalty de Tiganus. Chiar daca mai sint multe de pus la punct, baietii s-au miscat mai bine. Am inceput jocul in formula: Campeanu – Abalasei, Cantea, Paraschiv, Urdaru – Gavrilescu, Cotan, Onut, Bordeanu – Dobrea, Ionescu. Dupa pauza au mai intrat Dohot, Grigore, Banta, Caunei, Botan, Sava si Sandu". La romascani au jucat: Coserariu – Codreanu, Petrache, Ciopraga, Ghidarcea, Vizitiu – Susanu, Zaharia, Dinu – Tiganus, Tapu. In repriza a doua, la Laminorul au mai intrat: Robu, Farcas, Huluba, Iosub si Mitruc.
Dupa amiaza Poli a jucat cu formatia locala din Cimpulung un nou meci test in care jucatorii care au fost solicitati mai intens dimineata (Paraschiv, Cantea, Onut, Gavrilescu si Dobrea) nu au evoluat, acestia facind un antrenament separat. Tot Narcis Ciocirlan ne-a oferit cu amabilitate amanunte legate de joc: "S-au jucat doua reprize a cite 35 de minute. La pauza scorul a fost alb si dupa ce am fost condusi cu 1-0, am inscris de trei ori prin Cotan (doua, dintre unul din 11 metri) si Sandu. Au jucat: Dohot (Campeanu) – Abalasei, Grigore, Urdaru, Banta (Sandu) – Caunei, Botan, Cotan, Bordeanu – Ionescu, Sava. Din pacate au aparut citeva probleme de sanatate, Dobrea, Ionescu, Banta si Ilie nefiind acum in plenitudinea fortelor. Speram insa in recuperarea rapida a lor".
Duminica dimineata, "alb-albastrii" au efectuat un antrenament de doua ore, iar dupa amiaza au avut liber. Referitor la Dragoi, jucatorul care fusese trimis inapoi la Iasi de catre antrenorul principal Silviu Stanescu, organizatorul de competitii Tiberiu Stefanescu ne-a spus ca fotbalistul amintit a ramas totusi in cantonament datorita unor "discutii si interventii". Mijlocasul iesean urmeaza insa un program separat de cel al coechipierilor sai.
Astazi, de la ora 11.00, Politehnica va juca in compania liderului Diviziei D botosanene, Metalul, iar miercuri, la intoarcerea spre Iasi, Poli se va opri la Suceava unde va mai disputa un joc de pregatire, cu Foresta II Falticeni. (Ovidiu MINEA)

Comentarii