Porumboiu se leapada de fotbal

joi, 18 martie 2004, 00:00
2 MIN
 Porumboiu se leapada de fotbal

Lovitura de teatru, ieri, la orele prinzului: Adrian Porumboiu a anuntat ca renunta la sustinerea financiara a lui FC Vaslui! „In viata, trebuie sa stii cind sa te opresti. La citi bani am bagat in fotbal in ultimele luni, nu am obtinut decit nervi si o balacareala continua. De ce sa dau bani sa-mi dau singur cu zoaie pe fata? Pina cind fotbalul romanesc nu se va insanatosi si nu va merge pe principii clare, nu voi mai investi un leu in aceasta activitate”, a spus fostul mare arbitru international, care a adaugat: „Acum ma duc la Vatra Dornei sa deschid cea mai moderna fabrica de piine din tara, iar peste doua luni voi deschide la Vaslui cea mai moderna fabrica de lapte din tara. Voi ajunge sa am 5000 de angajati. Cind am asemenea preocupari, de ce sa ma mai leg la cap cu fotbalul? Cu piine si lapte nu ma voi balacari niciodata!”
Porumboiu a precizat ca decizia sa nu are legatura directa cu infringerea de simbata, de la Iasi si a spus ca FC Vaslui va merge mai departe si fara el: „Eu si asa nu aveam nici o functie oficiala la club. Nici macar investitor nu am fost, pentru ca acest lucru presupune sa-ti aduca si profituri. La echipa sint oficialitatile locale si alti sponsori, care vor duce mai departe corabia”.
Anuntul lui Porumboiu nu este insa crezut de oficialii ieseni. „Spera sa ne faca sa ne culcam pe o ureche, sa ne credem deja promovati si sa abordam relaxati meciurile viitoare, inclusiv cel de simbata, de la Sfintu Gheorghe. Daca punem Vasluiului punctele din partida de la Onesti, care s-a retras, in clasamentul adevarului sint la doar trei puncte de noi. De aceea, nu ne permitem sa ne relaxam acum, ci doar atunci cind vom fi deja promovati” , a spus presedintele gruparii din Copou, Marius Stan. (Ovidiu MINEA)

Comentarii