Razvan n-are vacanta

marți, 07 iulie 2009, 21:48
2 MIN
 Razvan n-are vacanta

Selectionerul Razvan Lucescu va urmari, in perioada 13 iulie-25 iulie, meciurile echipelor de club la care evolueaza mai multi "stranieri", printre cei vizati fiind Maximilian Nicu (Hertha Berlin) si Daniel Niculae (AJ Auxerre). Astfel, la data de 13 iulie, Razvan Lucescu va urmari partida Sahtar Donetk – Benfica Lisabona, ce se va disputa la Geneva, pentru a-l urmari pe Razvan Rat. In ziua urmatoare, la Budapesta, Lucescu va asista la meciul Ferencvaros Budapesta – Hertha Berlin, urmind ca la 25 iulie, la Saran, linga Orléans, selectionerul sa asiste la partida AJ Auxerre – Le Mans. De asemenea, la 16 iulie, Lucescu va asista si la partida Steaua – Ujpest Budapesta, contind pentru prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa.La mijlocul lunii iulie, in perioada 18-22, Razvan Lucescu se va deplasa in Italia, unde va asista la pregatirile din cantonamentele echipelor AC Fiorentina, la care evolueaza Adrian Mutu si Siena, unde joaca Paul Codrea.

Antrenorul secund Bogdan Stelea, va asista, la data de 12 iulie, la meciul Lokomotiv Moscova – Tom Tomsk, din campionatul Rusiei, pentru a-l urmari pe mijlocas Razvan Cocis. Stefan Iovan va urmari meciurile CFR Cluj – Slovan Liberec (15 iulie, la Abtenau) si FC Arges – Widzew Lodz/Vasas Budapesta (16 iulie, la Mönichkirchen), ce se vor disputa in Austria.De asemenea, preparatorul fizic Diego Longo va urmari meciul FC Timisoara – FC Köln (16 iulie), urmind ca la 18 iulie, la Auronzo di Cadore, sa asiste la partida Universitatea Craiova – Lazio Roma.

Pe de alta parte, reunirea echipei nationale, in vederea partidei amicale cu Ungaria, de la Budapesta, va avea loc la data de 9 august, de la ora 17.30. FRF a anuntat ca exista posibilitatea ca o parte din jucatorii care evolueaza in campionatul intern sa vina direct la Budapesta. Plecarea spre Ungaria este prevazuta pentru data de 10 august, ora 12.30, de pe Aeroportul International "Henri Coanda". (MEDIAFAX)

Comentarii