Rusine si circ

vineri, 19 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Rusine si circ

Ieri dupa amiaza, pe "Nena", jucind in 12 contra 9 (arbitrului i-a lipsit un tricou al gazdelor)numai tricou al gazdelor nu a avut arbitrul!) Telecom nu a reusit sa se impuna in fata codasei seriei, Gloria Zemes, umplindu-se de rusine! Dezastrul s-a simtit inca din start: In minutul 20, tabela arata un incredibil 0-2, Andrei (’12 – de la 20 m) si Bobu (’20 – de la 40 m!!), trezindu-l din somn, cu zgiltiituri pe portarul Pintilie.
Din acest moment, arbitrul meciului, Bogdan Zaharia (fiul antrenorului de la CFR Pascani, aflat in tribune) a vrut cu tot dinadinsul sa-si ajute parintele, echipa din Pascani luptindu-se cu Gloria pentru evitarea retrogradarii. Eliminarile zemesenilor Bobu (’41) si Cercel (’70) au fost doar "bombonelele de pe coliva. La ultima, antrenorul bacauan Ioan Ailoaie, antrenorul gruparii bacauane, a vrut sa-si retraga echipa de pe teren, oaspetii revenind in joc la interventia colegului lor, Robert Ghioane (arbitru divizionar A) cu un minut inainte de expirarea termenului acordat de arbitru. Finalul a insemnat o cursa infernala care a adus doar egalarea, semnata de Basascu in penultimul minut de joc, reducerea handicapului fiind consemnata inca din minutul 35 cind Rusu a marcat cu capul in proprie poarta in urma unui corner. In ciuda unor ratari monumentale ale lui Cabalau, Robu sau Grigore, ar fi fost nedrept sa iasa mai mult de un egal, jocul telefonistilor cuprinzind doar gafe defensive, lentoare la constructie si totala neinspiratie in atac in comparatie cu jocul placut etalat de zemeseni.
Au jucat la Telecom: Pintilie – Robu, Raileanu, Cordas, Moisii (’63 Dediu), Cabalau – Marian, Cotan, Tiron – Manole (’25 Grigore), Sinescu (’55 Basascu). (Ovidiu MINEA)

Comentarii