Se lucreaza la moral

marți, 19 august 2008, 22:09
2 MIN
 Se lucreaza la moral

Dupa patru esecuri in primele patru runde ale editiei actuale a Ligii I de fotbal, apele nu au cum sa fie linistite la Politehnica Iasi. Constienti de situatia grea din clasament si de programul foarte dificil care urmeaza dupa meciul cu Farul (deplasari la Dinamo si CFR Cluj si joc acasa cu revelatia startului, Otelul Galati), oficialii gruparii din Copou nu concep decit o victorie in partida de simbata. "Nu ne-au picat bine esecurile de pina acum, insa ne mai alinam cind ne gindim ca am jucat cu doua echipe de cupele europene acasa, Vasluiul si Steaua. Daca insa nici simbata, cu Farul, nu cistigam, lucrurile se complica serios" a recunoscut presedintele Politehnicii, Sorin Boca, care s-a aratat foarte optimist in privinta partidei de simbata: "De la joc la joc am aratat ceva in plus. Daca mergem pe aceeasi linie, cred cu tarie ca avem forta de a trece de constanteni". Mesajul plin de incredere a lui Boca se incearca sa fie transmis si in subconstientul jucatorilor, seful executivului spunind: "E drept, in aceasta saptamina incercam sa le redam increderea baietilor, care trebuie sa constientizeze si apoi sa arate pe teren ca valoarea lor nu este cea din clasament".

Intarirea psihicului jucatorilor nu este singurul capitol pe care s-a mers in aceste zile, cind antrenorul Ionut Popa incearca fel de fel de formule de joc. Ultimele au fost testate in jocul-scoala disputat aseara, in Copou, cu Poli II, principala dilema a tehnicianului fiind formula de atac, care ar putea contine fie un virf impins, fie doi atacanti de careu. Ultima varianta e posibila a fi etalata doar daca Tanasa se va reface complet, ex-craioveanul reintrind la antrenamente dupa problemele medicale aparute in timpul partidei de la Bistrita. Nici Bratu nu mai sta pe margine la sedintele de pregatire, prezenta lui in partida cu Farul raminind insa sub semnul intrebarii. Raminind la dileme, numele portarului care va fi titularizat simbata ramine inca in discutie, desi Plesca este acum favorit in fata lui Branet.

Altfel, Politehnica a anuntat pretul biletelor la meciurile de acasa din acest campionat, acestea fiind 10 lei (la peluze) si 20 lei (la tribune). Daca in iarna nu va aparea nimic neprevazut, majorari puncutale vor apare doar atunci cind in Copou vor evolua echipele cu staif ale Ligii I

Comentarii