Simirad: "Avem meci greu, tataie!"

vineri, 04 septembrie 1998, 23:00
1 MIN
 Simirad: "Avem meci greu, tataie!"

In ultima vreme au aparut citeva clinciuri intre conducerea FCM Poli Iasi si primarul Constantin Simirad. Era exact ceea ce nu trebuia mai ales ca gruparea din Copou traverseaza o perioada dificila. Din fericire se pare ca nu a fost decit o indispozitie de moment.
Astfel, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Gheorghe Nichita impreuna cu presedintele clubului iesean Emil Lupulescu si directorul tehnic Leonida Antohi au avut o intrevedere cu Constantin Simirad la capatul careia s-au mai clarificat citeva dintre chestiunile care pusesera pe jar relatiile dintre clubul de fotbal si, de fapt, proprietarul lui.
Drept urmare s-au alocat o noua suma in contul lui Poli, bani care au mai astupat citeva din gaurile existente. Mai important este faptul ca Primarul, care este presedinte de onoare al clubului din Copou, a promis ca de acum inainte va fi prezent la sedintele Consiliului de Administratie pentru a fi cit mai aproape de fotbalul iesean. In plus, astazi Constantin Simirad va fi prezent la meciul cu Precizia Sacele, partida despre care a spus, dupa ce a aflat ca oaspetii se afla pe locul doi: "Eu nu ma pricep foarte bine la fotbal dar daca jucam cu o echipa din judetul Brasov care este pe un asemenea loc inseamna ca avem meci greu, tataie!"
Sperantele suporterilor ieseni se leaga de intarirea colaborarii intre cele doua parti amintite in folosul exclusiv al fotbalului iesean care poate avea forta revenirii in prima liga. (Ovidiu MINEA)

Comentarii