Ultimul cartus

marți, 06 mai 2008, 21:03
2 MIN
 Ultimul cartus

Departe de previziunile optimiste din urma cu exact un an, care pronosticau o revenire rapida in Liga Nationala, Politehnica Iasi se pregateste sa incheie un sezon fad in care nu numai ca a pierdut mult prea devreme lupta pentru cistigarea seriei si prezenta la baraj dar s-a vazut chiar trimisa pina pe locul trei in serie.

Cum rezultatele din ultima runda nu mai pot schimba nimic in acest sens, echipa ieseana de handbal masculin joaca astazi la Focsani doar cu speranta ca va reusi macar sa echilibreze duelul cu CSM Focsani, o formatie ca a ajuns sus doar pe seama ambitiilor unor tineri jucatori.

Dupa o infringere si doua rezultate de egalitate inregistrate pina acum in partide directe, oaspetii spera ca vor reusi sa cistige macar in ultima clipa pentru a reduce din avansul de cinci puncte luat de vrinceni in clasament si pentru a incerca sa inlature dezamagirea esecului din runda precedenta.  

"Sper sa spalam rusinea infringerii de duminica cu galatenii.", spune antrenorul Costel Schender despre o partida care n-ar trebui sa faca valuri, in ciuda faptului ca precedenta intilnire de la Iasi (scor 33-33) a avut un final tensionat iar CSM Focsani s-a simtit frustrata de faptul ca ratase un punct important in incercarea de a detrona liderul galatean. Pentru aceasta partida tehnicianul iesean mizeaza pe acelasi lot de jucatori din partida cu Universitatea, menajat fiind in continuare Elisei, care s-a accidentat saptamina trecuta.

Tot astazi se mai desfasoara partidele Universitatea Galati – HC Vaslui si CSS Bacau – Neptun Constanta.

Comentarii