Zi "istorica" pentru fotbalul iesean

luni, 16 februarie 1998, 00:00
2 MIN
 Zi "istorica" pentru fotbalul iesean

Asa cum ne-am asteptat, anuntata intilnire de vineri dintre, pe de o parte, primarul, prefectul si presedintele CJ Iasi si de celalalta, presedintele si antrenorul principal al CF Politehnica nu s-a realizat. Motivele, ca de fiecare data, au fost "obiective". Singurele discutii s-au purtat intre prefectul Florin Vitan si presedintele clubului din Copou, Virgil Miron.
Dupa cum am fost informati, astazi dimineata insa "minunea" se va petrece. Cei mai importanti oameni din conducerea locala a Iasului vor asculta pasurile echipei de fotbal pentru a cauta solutiile de rezolvare a iesirii din colapsul financiar in care se zbate formatia-fanion a Iasului. Referitor la aceasta intilnire, antrenorul principal Silviu Stanescu a spus: "Nu stiu de ce sa face atita caz pentru aceasta intilnire. In orice oras care are echipa de fotbal aceste reuniuni sint o obisnuinta. Oricum, eu ard de nerabdare sa-i cunosc pe oamenii care conduc destinele Iasului si sa-mi spun pasul. Nu vrem nici un fel de "ban negru" ci doar asigurarea unor conditii minime de performanta. Daca domniile lor se vor hotari sa intinda o mina de ajutor fotbalului eu pot sa afirm ca, in cel mult doi ani, se vor mindri, printre alte realizari, si cu o echipa de fotbal competitiva care va umple stadionul din Copou."
Tot astazi este prevazuta o noua sedinta a Consiliului de Administratie a Asocierii dintre SC Iasi XXI si CF Politehnica, organismul ce conduce destinele clubului din Copou, in care urmeaza a fi lamurita, printre altele, si problema vicepresedintelui clubului. Dupa o discutie purtata simbata cu Silviu Stanescu, se pare ca demisionarul Emil Lupulescu se va razgindi si va fi in continuare numarul 2 in club. Nu este exclusa insa si aparitia unor surprize, in sensul cooptarii in conducerea clubului a unor vechi oameni de fotbal ieseni, printre care si profesorul Leonida Antohi. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii