Caravana UMF pleacă în alte trei judeţe din Moldova să recruteze elevi din 12 colegii

sâmbătă, 13 mai 2017, 01:57
2 MIN
 Caravana UMF pleacă în alte trei judeţe din Moldova să recruteze elevi din 12 colegii

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi continuă activităţile de promovare în judeţele din Moldova.

După ce caravana UMF a fost plecată în Bacău, Neamţ, Suceava, Botoşani, Vaslui şi Iaşi, unde profesorii şi studenţii instituţiei de învăţământ superior medical s-au întâlnit cu elevi din 54 de colegii şi licee din peste zece oraşe, discutând cu 5.000 de tineri, acum vor merge în Galaţi, Brăila şi Vrancea.

„Strategia preferată de medicinişti a fost cea de prezentare în sala de festivităţi a liceului, în plen, oferind posibilitatea unui număr mare de elevi de a primi un răspuns avizat la toate întrebările legate de admitere şi de viaţa de student la UMF Iaşi“, au transmis reprezentanţii universităţii.

Circuitul care începe luni cuprinde un număr de 12 licee din cele mai importante oraşe aparţinând judeţelor Galaţi, Brăila şi Vrancea, campania durând trei zile, de pe 15 pe 17 mai.

„Caravana îşi propune să aducă în atenţia elevilor o prezentare a facultăţilor şi a bazei materiale a universităţii, a oportunităţilor pe care le poate avea un student medicinist în Iaşi şi o discuţie despre perspectivele de carieră pe care le au studenţii după terminarea unei facultăţi din cadrul UMF Iaşi“, au adăugat reprezentanţii universităţii.

Până la finalul lunii mai, cadrele didactice şi studenţii UMF Iaşi vor merge în 80 de colegii şi licee din zona Moldovei unde se vor întâlni cu viitorii absolvenţi.

Conducerea UMF Iaşi precizează că s-au ales liceele de top din fiecare reşedinţă de judeţ, precum şi cele mai importante din oraşele mari ale judeţelor. Scopul lor este de a merge în nouă judeţe, 25 de municipii şi oraşe, la 80 de colegii şi licee şi să vorbească cu peste 10.000 de elevi.

Comentarii