De Business

Punem punctul pe știi

Centrul comercial Era Park din Iaşi, extins cu 30.000 mp de Argo Capital Property

joi, 20 octombrie 2016, 14:25
1 MIN
 Centrul comercial Era Park din Iaşi, extins cu 30.000 mp de Argo Capital Property

Argo Capital Property, unul dintre cei mai mari proprietari şi dezvoltatori de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, va extinde centrul comercial Era Park din Iaşi cu o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de metri pătraţi, cu o investiţie de 33 de milioane de euro, se arată într-un comunicat remis de consultantul pentru întregul proces de repoziţionare şi extindere a proiectului, DTZ Echinox.

Era Park din Iaşi este unul dintre cele mai mari centre comerciale din Moldova şi este amplasat la câteva minute de centrul oraşului.

„Extinderea va completa actualul mix de chiriaşi cu o serie de noi retaileri de fashion consacraţi. Creşterea traficului, dar şi modificarea profilului clienţilor ne determină, de asemenea, să integram în proiect un cinematograf multiplex cu nouă săli şi să extindem zona de food court, care a devenit din ce în ce mai importantă pentru clienţii noştri”, a declarat directorul general al Argo Capital Management Property, Dennis Selinas.

După finalizarea lucrărilor de extindere, Era Park va avea o suprafaţă închiriabilă de aproape 80.000 de metri pătraţi şi va cuprinde 90 de magazine.

 

news.ro

Comentarii