De Business

Punem punctul pe știi

Conferinţă dedicată antreprenorilor din mediul online, la Camera de Comerţ

luni, 28 august 2017, 01:50
1 MIN
 Conferinţă dedicată antreprenorilor din mediul online, la Camera de Comerţ

Antreprenorii care doresc să afle noile tendinţe şi trucuri pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online se pot înscrie la cea de-a doua ediţie a Conferinţei WebBiz – „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”. 

Evenimentul, primul de acest gen din zona Moldovei, care se adresează atât reprezentanţilor mediului de afaceri, cât şi specialiştilor din mediul online din Iaşi, are loc pe 27 septembrie la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Iaşi. „Conferinţa WebBiz 2017 este un eveniment complex de dezvoltare a afacerilor în mediul online. Specialişti de top din industria online vor împărtăşi experienţele proprii în cadrul secţiunilor: branding şi design, web design şi e-commerce, comunicare şi promovare, marketing online şi social-media.

În cadrul acestui eveniment se vor prezenta instrumente pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online: tehnici, strategii, mecanisme, tendinţe care să stimuleze, să inspire şi să dezvolte profesional reprezentanţii mediului de afaceri local, specialişti din domeniu şi pasionaţii de noile trenduri online”, a declarat Mihail Bîrsan, managerul Agenţiei MB Event, organizatorul conferinţei. Pentru detalii suplimentare despre conferinţă şi înscrieri puteţi accesa site-ul www.mbevent.ro sau le puteţi solicita organizatorilor informaţii suplimentare pe adresa de e-mail office@mbevent.ro sau la numărul de telefon 0748.247.737.

 

  

Comentarii