De Business

Punem punctul pe știi

Idei interesante despre modul cum poţi să îţi dezvolţi afacerea

marți, 20 septembrie 2016, 01:50
2 MIN
 Idei interesante despre modul cum poţi să îţi dezvolţi afacerea

Ieşenii care au făcut deja primii paşi în afaceri pot primi sfaturi de la antreprenori cu experienţă din judeţ pentru a identifica soluţiile de finanţare care li se potrivesc. Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi va fi pe 20 octombrie gazda unei conferinţe organizată de compania MB Events, unde sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de strategii de dezvoltare antreprenorială.

„În cadrul evenimentului, participanţii vor afla informaţii despre tactici de creştere antreprenorială, modele unicat de antreprenoriat, structuri, programe şi evenimente de dezvoltare antreprenorială, poveşti de succes, surse de finanţare, dezbateri asupra conceptelor de antreprenoriat feminin, social, civic şi politic. De asemenea, vor avea ocazia să descopere strategii de dezvoltarea antreprenorială, oportunitatea de a găsi parteneri importanţi, pentru a creşte sau scala afacerea, potenţiali clienţi, posibilitatea de a însuşi practici antreprenoriale noi şi modele inovative de afaceri”, spune Mihail Bîrsan, managerul MB Event.

Acesta a menţionat că a dat deja startul înscrierilor pentru participarea la eveniment, iar printre speakeri se vor afla antreprenori cu experienţă din Iaşi: Marius Alexa (director executiv Arhipelago), Catrinel Zaharia (autoarea cărţii „Totul pentru Femei”), Angela Achiţei (preşedinte ADV & Util Deco), Nicoleta Hriţcu (antreprenor „Cuptorul Moldovencei”), Ioana Gamen (asociat şi organizator al Conferinţei Business Angels România), Gabriela Coman (coordonator Incubator de afaceri – Tehnopolis), Florin Bărhălescu (director general Icar Tours) Etienne Ignat (antreprenor şi consilier local).

„Există toate premisele pentru un eveniment antreprenorial de substanţă şi suntem bucuroşi să sprijinim această iniţiativă. Întotdeauna astfel de întâlniri sunt importante, deoarece aduc în faţa antreprenorilor aflaţi la început de drum modele de succes şi idei care să-i inspire. Foarte importantă este, în egală măsură, secţiunea de networking, în care antreprenorii debutanţi îşi pot identifica viitorii parteneri de afaceri sau pot obţine sfaturi bune de la cei mai experimentaţi. Întrucât locurile vor fi limitate, pentru a păstra un caracter interactiv real al discuţiilor, îi sfătuim pe cei interesaţi să se înscrie din timp”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.  

 

 

Comentarii