O notăriţă din Iaşi a lăsat un bilet de adio și a dispărut. Mașina sa, găsită (UPDATE)

miercuri, 22 iunie 2016, 10:42
2 MIN
 O notăriţă din Iaşi a lăsat un bilet de adio și a dispărut. Mașina sa, găsită (UPDATE)

O notăriţă din Iaşi este căutată de salvamontişti pe masivul Ceahlău, după ce a lăsat acasă un bilet de adio.

UPDATE ORA 12:20

Reprezentanții Salvamont spun că femeia a fost văzută vineri în Durău. Ea căuta pensiunea Bradul.

Un membru al echipei de Salvamont a povestit că a vorbit cu femeia care oprise mașina în mijlocul drumului, dar că nu se putea înțelege cu aceasta pentru că era extrem de deprimată. Se pare că ea și-a lăsat mașina pe malul lacului încă de vineri.

Căutările pe munte au fost oprite. Acum femeia este căutată în lac. Apa nu este foarte adâncă, iar intrarea este lină, însă curenții sunt foarte puternici, iar misiunea este una foarte dificilă.

UPDATE ORA 11:45

Mașina notarului Lidia Vieru a fost găsită pe marginea lacului din localitatea Poiana Teiului. Anunțul a fost făcut de polițiști. Agenții o caută în continuare pe femeie prin împrejurimi.

UPDATE ORA 02:50

Lidia Vieru a primit o condamnare de opt ani de închisoare recent, într-un dosar cu tranzacţii de terenuri.

Notăriţa a lăsat vineri un bilet în care spune că vrea să se sinucidă, acesta fiind găsit de către copii ei la vila acestora din Păcurari. Copiii notăriţei au sunat la Secţia 2 şi au anunţat dispariţia femeii. Aceasta plecase vineri cu un autoturism Toyota RAV 4, de culoare gri, cu numărul de înmatriculare IS 01 LID. Femeia în vârstă de 56 de ani s-a cazat vineri în staţiunea Durău, la Hotelul Bistriţa, şi a predat camera a doua zi la ora 9. De atunci, aceasta nu a fost văzută.

“Salvamont Neamţ a început împreună cu postul de Poliţie Ceahlău o primă acţiune de verificare a drumurilor forestiere din interiorul Parcului Naţional Ceahlău, dar şi pe malul lacului Izvorul Muntelui. Vă rugăm ca în cazul în care aveţi vreo informaţie legată de acest caz să sunaţi la numărul 112 sau la Dispeceratul Naţional Salvamont”, au precizat reprezentanţii Salvamont Neamţ.

Aseară, Lidia Vieru încă nu fusese găsită. Cel mai probabil, motivul dispariţiei femeii este legat de sentinţa pe care a primit-o într-un dosar în care sunt judecaţi primarul din Dumeşti – Mihai Sabaiduc, un fost director de la Cadastru – Orest Oanea, un fost şef al postului de poliţie Dumeşti – Radu Guzu. 

Comentarii