De Business

Punem punctul pe știi

OFERTĂ SPECIALĂ de primăvară pentru destinaţia IAŞI de la TAROM!

miercuri, 24 februarie 2016, 17:47
2 MIN
 OFERTĂ SPECIALĂ de primăvară pentru destinaţia IAŞI de la TAROM!

Compania TAROM va invită sa descoperiţi oferta specială pe ruta între București şi Iași, pentru călătorii efectuate începând cu 1 martie.

Pentru călătorii București – Iași sau Iași – București prețul biletului este de 20 EUR (toate taxele incluse), iar pentru călătoriile dus-întors prețul unui bilet este de 40 EUR (toate taxele incluse). Oferta este disponibilă începând cu 23 februarie 2016 (puteți achiziționa deja biletele pentru zborurile efectuate după 1 martie) și nu este limitată ca dată de vânzare și călătorie.

Oferta este supusă unor termene și condiții: rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp.

De asemenea oferta pe destinația Iași de la 39 Euro pentru un bilet dus cu toate taxele incluse (respectiv 79 Euro pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse) se prelungește după data de 28 februarie 2016.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

In acest moment Compania TAROM operează 7 curse cu destinație internațională, cu plecare din Iași: Bologna, Istanbul, Londra, Munchen, Roma, Tel Aviv, Torino.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât pe rutele interne cât și internaționale, beneficiați de servicii gratuite precum:

– Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.

– Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

– Servicii gratuite la bord.

Pentru mai multe informaţii pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania TAROM:

– la numerele de telefon aparținând Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 şi +4021.303.44.44.

Comentarii