Tânără artistă din Iaşi desfigurată seara pe stradă. Are multiple fracturi la cap

luni, 01 decembrie 2014, 03:00
3 MIN

Cântăreaţa ieşeană Florina Dăscălescu, a.k.a. Flow Reena, a fost tâlhărită în urmă cu câteva seri, în plină stradă, ajungând la spital în stare gravă.

O tânără cântăreaţă din Iaşi a ajuns la spital cu o dublă fractură de man­dibulă după ce ar fi fost lovită violent, în plină stradă, de persoane necunoscute. Florina Gabriela Dăscălescu are 24 de ani şi cântă cu numele de scenă Flow Reena. Tânăra a fost ex­ternată din spital sâmbătă după ce, susţine ea, a avut nevoie de trei zile de spitalizare. Artista a detaliat modul în care a fost agresată prin interme­diul unei postări pe contul său oficial de Facebook.

Ieşeanca a menţionat că incidentul nefericit s-a petrecut în cartierul Podu Roş. „Trăiesc un coş­mar! Aveţi grijă pe unde mergeţi seara, mergeţi însoţiţi. Miercuri pe la 18:15 mă duceam spre farmacia Sensi Blue din Podu Roş să iau nişte pastile. Când m-am întors pe Aleea Decebal, era beznă totală. Probabil greşeala mea a fost că am ţinut por­tofelul şi pastilele sub braţ, la vedere. Ca orice om, am zis că, na, până la farmacie e ok să iau doar portofelul. Dintr-o data pe alee mi-am pierdut con­ştienţa. Efectiv nu ştiu ce s-a în­tâmplat după, că am căzut la starea de inconştienţă fără să mi se facă rău înainte, fără ameţeli“, îşi începe artista povestea.

Florina Dăscălescu crede că a fost lovită cu pumnul în zona capului şi că, ulterior, a căzut cu capul de asfalt. Cântăreaţa a mai men­ţionat că a fost trezită de persoane necunoscute şi că era plină de sânge. Avea pastilele cumpărate de la farmacie însă îi lipsea portofelul. „Eu am crezut că am avut o pierdere de con­ştienţă şi am căzut, însă doctorii şi toată lumea spun că e posibil să fi fost lovită. Asta pentru că nu ai cum să ai două fracturi de mandibulă în partea dreaptă şi julită lângă ureche, plus cercel rupt şi fractură la cap în partea stângă. Îs prea multe şi în locuri diferite, nu ai cum în cădere să te loveşti aşa tare“, a mai spus artista.

Tânăra spune că a rămas şocată în urma evenimentului nefericit pe care l-a trăit însă că investigaţiile medicale au relevat că nu ar avea probleme medicale grave. Cu toate acestea, mai spune Dăscălescu, pentru refacerea fracturilor la mandibulă poartă sârme în gură şi nu va putea vorbi timp de şase săptămâni. „Atenţie mare dragilor pe unde mergeţi ce faceţi, pentru că se întâmplă atâtea! Abia aştept să mă fac bine şi să revin pe scenă. Mulţumesc din suflet celor care m-au vizitat la spital!“, a mai scris tânăra.

„Urmează să merg la Medicină Legală (pentru certificat medico-legal n.r.) după care am să fac o plângere la Poliţia Municipiului. Acum sunt sigură că am fost lovită, am înţeles că sunt foarte mulţi în zona aceea care fac astfel de tâlhării“, a declarat, aseară, pentru „Ziarul de Iaşi“, Florina Dăscălescu.

 

Comentarii