A căzut filiera din Vaslui a pastilelor Ecstasy pentru cluburile ieşene

luni, 13 iulie 2020, 01:50
2 MIN

Au fost operate două arestări în acest weekend, iar un al treilea tânăr a reuşit să fugă, fiind dat în urmărire generală.

Un dealer de droguri care sâmbătă seara intenţiona să îşi distribuie marfa în apropiere de un club din Iaşi a fost prins de Poliţie. Acesta, alături de un complice, deţinea zeci de pastile de Ecstasy asupra lui.

Amândoi au fost prinşi de către poliţişti în timp ce se pregăteau să vină spre club, iar un al treilea a reuşit să scape, el fiind dat în urmărire de către poliţişti.

„La data de 12 iulie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Vaslui au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor R.L.M în vârstă de 19 ani, şi F.R.A. în vârstă de 20 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc. La data de 11 iulie, procurorii, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului R.L.M., pe raza municipiului Iaşi, în timp ce încerca să comercializeze 85 de pastile de ecstasy, care urmau să fie distribuite participanţilor la o petrecere care urma să aibe loc într-un club de pe raza municipiului Iaşi. La aceeaşi dată, s-a organizat pe raza municipiului Bârlad o a doua acţiune de prindere în flagrant a inculpatului F.R.A, sursa de aprovizionare cu droguri de mare risc a inculpatului R.L.M., care a fost depistat în timp ce încerca să pună în vânzare 50 de pastile ecstasy în schimbul sumei de 2.500 lei“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii