A dat un milion de euro la muntele Athos de la buget, dă și 40% la pensii

vineri, 18 septembrie 2020, 11:39
1 MIN
 A dat un milion de euro la muntele Athos de la buget, dă și 40% la pensii

Parlamentarii din comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament au votat pentru majorarea pensiilor cu 40%. Președintele Comisiei de la Camera Deputaților este foarte darnic și atunci când vine vorba de dat bani la biserică.

PSD-istul Sorin Lazăr este președintele Comisiei pentru buget, finanțe, bănci a Camerei Deputaților. Comisia pe care o conduce a decis, ieri, abrogarea articolului din legea privind rectificarea bugetară în care se prevede majorarea cu doar 14% a pensiilor, în loc de 40%. Dacă forma adoptată în comisii trece și de votul din plenul reunit, pensiile trebuie majorate cu 40%.

Sorin Lazăr nu are studii în domeniul financiar-bancar. El a termintat, în 1986, Facultatea de Automatizări şi Calculatoare de la Institutul Politehnic Iaşi. Nici cursurile post-universitare nu au legătură cu domeniile buget, finanțe, bănci pe care le conduce în Camera Deputaților.

În schimb, Sorin Lazăr pare un om foarte credincios. Anul acesta a propus, iar Comisia pe care o conduce a votat, un amendament pentru mărirea de patru ori a finanțării prezenței românești la Muntele Athos.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii