A murit după o lună de chinuri într-un spital din Iași. Suferise arsuri după o explozie

luni, 06 septembrie 2021, 09:20
1 MIN
 A murit după o lună de chinuri într-un spital din Iași. Suferise arsuri după o explozie

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Bilca, județul Suceava, a murit vineri la amiază la un spital din Iași după o lună de chinuri groaznice.

Viorel Cioată a suferit arsuri de gradul 2 și 3 în urma unui incendiu care i-a mistuit casa la începutul lunii august. A fost preluat atunci de un echipaj medical sosit la fața locului, iar medicii de la Spitalul Municipal Rădăuți au decis transferul său la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași. Cu tot efortul medicilor ieșeni, bărbatul din Bilca nu a mai putut fi salvat.

Incendiul care a dus la decesul lui Viorel Cioată a avut loc în seara zilei de 1 august și a plecat de la explozia unei butelii. Viorel Cioată, bărbatul care locuia în acea casă rămasă moștenire de la o bunică, a fost rănit și a suferit arsuri pe mai multe zone ale corpului. Acesta a reușit să iasă afară din casa care ardea, iar mai apoi a căzut în curte în stare de inconștiență, acolo unde a fost găsit de vecinii alertați de zgomotul exploziei.

Pompierii spun că explozia s-a produs ca urmare a acumulării de gaze din bucătărie și din cauza unor defecțiuni la butelie. S-a mai stabilit că totul a fost provocat de un arc sau o scânteie electrică, mijlocul care a produs aprinderea fiind un comutator întrerupător.

Aflați amănunte de pe monitorulsv.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii