A murit patronul unui cunoscut magazin de bricolaj. Avea numai 44 de ani

miercuri, 02 septembrie 2020, 07:15
1 MIN
 A murit patronul unui cunoscut magazin de bricolaj. Avea numai 44 de ani

Un accident rutier de o gravitate greu de explicat a dus la decesul lui Florin Cusiac, în vârstă de 44 de ani, patronul cunoscutei firme Olint din Rădăuți. 

Duminică, în jurul orei 17.30, omul de afaceri mergea cu bicicleta pe drumul județean din Volovăț, în apropiere de Burla. În împrejurări neclare, dar cel mai probabil fără a fi jenat de vreo mașină, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap. Biciclistul se deplasa singur și se afla într-o zonă de coborâre de pe drumul județean, în curbă.  

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost preluat în stare gravă de o ambulanță și dus inițial la Spitalul municipal Rădăuți. A fost transferat apoi la Spitalul Județean Suceava, unde în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.00, a decedat. Bărbatul era unul dintre cei mei bogați oameni de afaceri din zona Rădăuți, având o afacere prosperă. Bărbatul avea inclusiv avion personal, însă se deplasa destul de des cu bicicleta, care era o pasiune pentru el. Marea problemă în cazul său a fost un traumatism cranio-cerebral sever, care a fost prea puternic pentru ca bărbatul să mai poată fi salvat.

Sursa: monitorulsv.ro

Comentarii