Accident cu o victimă în Păcurari. Șoferul și pasagerul din mașina care a provocat accidentul au fugit

marți, 10 august 2021, 09:17
1 MIN
 Accident cu o victimă în Păcurari. Șoferul și pasagerul din mașina care a provocat accidentul au fugit

Două autoturisme Volkswagen s-au ciocnit în intersecția de la Lukoil din Păcurari. Unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului, cu tot cu pasager.

UPDATE ORA 12:20

Autoturismul cu nr false a fost dus la rutiera unde politia cauta amprente.

UPDATE ORA 12:06

La scurt timp, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto care ar fi parasit locul accidentului. În urma verificărilor in bazele de date, a rezultat ca acesta nu ar detine permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului ar fi false. Persoana este căutată de polițiști pentru a fi condusă la sediul poliției pentru audieri.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui auto fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui auto cu număr fals de înmatriculare.

Stire initială:

Unul dintre șoferi este începător.

A fost chemată o ambulanță, fiind înregistrată o victima.

Conucătorul auto care a provocat accidentul a fugit împreună cu pasagerul din dreapta. Acesta din urmă a fost prins de o patrulă a poliției locale și condus la BPR.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili în ce condiții s-a produs accidentul.

Comentarii