Accident cu trei victime, toţi pelerini, din cauza farurilor maşinii din faţă

sâmbătă, 13 octombrie 2018, 01:50
2 MIN
 Accident cu trei victime, toţi pelerini, din cauza farurilor maşinii din faţă

Două femei şi un copil de 12 ani ce veneau de la Ploieşti la Sfântă au ajuns la spital. Orbită de farurile neadaptate ale unui şofer din faţă, în jurul orei 4 dimineaţa, şoferiţa a ieşit în decor şi s-a răsturnat.

Un copil în vârstă de 12 ani care venea din Ploieşti împreună cu părinţii săi pentru a se închina la moaştele Sfintei Parascheva a ajuns la spital în cursul dimineţii de ieri, în jurul orei 5 dimineaţa, după ce a fost implicat într-un accident rutier în judeţ: o răsturnare în decor. „Copilul a fost investigat la noi în UPU, i-au fost făcute radiografii, ecografii, prezenta contuzii multiple, însă nimic care să îi pună viaţa în pericol. Pentru că starea sa era bună, a fost externat, cu recomandări din partea medicilor“, a precizat dr. Tamara Solange Roşu, medic-şef UPU de la Spitalul de Copii şi purtător de cuvânt.

Accidentul a avut loc în zona comunei Scâtenia, pe DJ 248, foarte folosit de şoferii ce vin dinspre sud, prin Vaslui, la Iaşi. În maşină erau trei persoane din Ploieşti, două femei şi copilul de 12 ani, care se îndreptau către Mitropolie, iar femeia care se afla la volan a fost orbită de lumina maşinii din faţă, a pierdut controlul automobilului, iar acesta s-a răsturnat în decor. Pasagera din dreapta, faţă, în vârstă de 53 de ani, s-a ales cu o contuzie la nivelul coloanei şi în zona toraco-abdominală, precum şi traumatisme la nivelul bazinului şi pumnului stâng. Femeia care conducea, în vârstă de 48 de ani, prezenta un traumatism cranio-cerebral, contuzii la coloană, toraco-abdominal şi şold. Ambele au fost aduse în UPU pentru investigaţii, fiind apoi trimise pentru consult la ORL, Chirurgie generală şi Neurochirurgie. În maşină se afla şi copilul, care dormea pe bancheta din spate în momentul impactului, şi care a fost dus la Spitalul de Copii. (Mădălina OLARIU, Andreea ANTON)

 

 

Comentarii