Actriţa care i-a distrus căsnicia Olgăi Tudorache s-a luptat cu gândurile suicidale

joi, 20 mai 2021, 11:00
2 MIN
 Actriţa care i-a distrus căsnicia Olgăi Tudorache s-a luptat cu gândurile suicidale

Născută pe 10 mai 1938, în Franţa, la Clichy-la-Garenne, ca fiică a unei balerine ruse cu origini nobile şi a unui artist ucrainean angajat al Operei din Paris, Ekaterina Marina Vladimirovna Polyakova-Baidarova a cucerit cinematografia europeană, devenind în anii '50 şi '60 o divă a marelui ecran. Dar printre poveştile ei de amor consemnate de presa internaţională nu se află şi cea care i-a distrus căsnicia actriţei Olga Tudorache – şi asta tocmai pentru că, paradoxal, a fost un episod pasager.

Marina s-a remarcat de la început pentru magnetismul şi erotismul ei. Un erotism precoce, dacă ne gândim că a început să joace de mică, iar la 15 ani, se întâlnea pe platourile de filmare cu un Marcello Mastroianni de 27 de ani cu care chiar actriţa a povestit că a flirtat. Marina era o adolescentă care avea lumea la picioare.

Între Marina şi Cristea Avram, soțul Olgăi Tudorache, s-a înfiripat o iubire nebună, care a ars, însă, ca un foc de paie. Pentru ea, actorul şi-a părăsit familia – lăsând-o în urmă pe Olga Tudorache devastată. Actriţa a albit peste noapte şi a trecut cu mare greutate peste această dramă. Unii spun că, de fapt, actriţa pe care am pierdut-o în 2017 nu a trecut niciodată peste abandonul suferit. Şi mai dureros este că familia ei s-a destrămat în numele unei iubiri care n-a durat. Îndrăgostit până peste cap, Cristea Avram a fugit la Paris cu Marina, unde povestea lor a mai durat foarte puţin.

Cristea Avram s-a stins din viaţă în 1989, la Roma.

Frumoasa marelui ecran care făcuse alte femei să sufere cumplit îşi primea, la 65 de ani, pedeapsa. Marina a mărturisit că ani de zile şi-a înecat suferinţa în alcool şi că a avut din nou gânduri suicidale, fiind pradă unei depresii îngrozitoare. Astăzi are 83 de ani și pare a fi mai bine.

Aflați amănunte de pe okmagazine.ro.

Comentarii