Advertorial (P)

Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași 2019

vineri, 26 iulie 2019, 07:56
2 MIN
 Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași 2019

Perioada de inscriere: mai – septembrie 2019

Cine se poate inscrie?

Admiterea la Școala Postliceală FEG Iași 2019 Absolventii de liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat, indiferent de varsta si formatie profesionala (conditia minima – absolvirea unui liceu), care urmaresc obiective cum ar fi: dobandirea de noi abilitati profesionale, perfectionare, formare continua – pentru a deveni mai competitivi pe piata muncii.

Inscrierea:

Pentru inscriere veti prezenta, la sediul FEG din str. Cuza-Voda nr. 1, Iasi, un dosar care va contine:

  • Diploma de studii (in copie si original)
  • Diploma de bacalaureat sau Certificat de absolvire a liceului
  • Foaie matricola (in copie si original) Carte de Identitate (in copie)
  • Certificat de nastere (in copie)
  • Certificat de casatorie (in copie, pentru doamne)
  • Adeverinţa medicala de la medicul de familie, care sa ateste ca este clinic sanatos si apt pentru a urma cursurile scolii postliceale
  • Cerere si contract tip (se vor completa la secretariatul FEG)
  • Doua fotografii tip buletin.

Nota: Absolventii de liceu din promotia 2019, care nu au intrat in posesia actelor de studii, se vor inscrie pe
baza unei adeverinte eliberate de catre scoala absolvita.

Admiterea

Se organizeaza sesiuni de admitere pentru locuri fara taxa si cu taxa, invatamant de zi.

Locuri fara taxa

Admiterea pe locurile fara taxa la specializarea Asistent medical generalist va consta intr-un test grila ce va cuprinde un numar de 60 de intrebari din anatomia si fiziologia omului( 40 de intrebari din Ghidul de admitere publicat pe site-ul scolii si 20 de intrebari la prima vedere). Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, pentru specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 31.08.2019.

Admiterea pe locurile fara taxa la specializarea Asistent medical generalist va consta intr-un test grila ce va cuprinde un numar de 60 de intrebari din anatomia si fiziologia omului (40 de intrebari din Ghidul de admitere publicat pe site-ul scolii si 20 de intrebari la prima vedere). Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, pentru specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 31.08.2019.

Ocuparea locurilor fara taxa de la celelalte specializari, se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor obtinute la testul de admitere, calculate dupa urmatorul algoritm: (Ms+Mb)/2, unde: Ms – media anilor de studii si Mb – media de la examenul de bacalaureat.

Locuri cu taxa

Pentru locuri cu taxa, organizam sesiuni de admitere saptamanale, pana la data 28 septembrie 2019, in functie de numarul de locuri ramase disponibile pentru fiecare specializare.

 

 

Comentarii