Ai cumpărat un telefon furat? Te poţi alege cu dosar penal. Un ieșean a pățit-o

vineri, 21 septembrie 2018, 01:58
1 MIN
 Ai cumpărat un telefon furat? Te poţi alege cu dosar penal. Un ieșean a pățit-o

O gaşcă de indivizi fără scupule au fost arestaţi de po­liţişti după ce au tâlhărit în plină stradă trecători, lăsându-i fără bani, telefoane mobile şi bagaje. Unul dintre ei a fost implicat şi într-o altă tâlhărie. Printre cei cinci membri care fac parte din grup este şi un minor. Doi dintre ei au fost arestaţi, iar minorul, reţinut la domiciliu. Cei doi arestaţi se numesc Ştefan Caras şi Dumitru Nalbariu.

„La data de 18 septembrie, poliţiştii Biroului de In­ves­tigaţii Criminale Iaşi au identificat patru tineri şi un bărbat de 37 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie. Din cer­cetări a rezultat că, în seara zilei de 30 august, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din municipiul Iaşi, cei cinci, prin acte de violenţă, ar fi deposedat un tânăr de 28 de ani de un telefon mobil, un geamantan cu haine şi un rucsac cu bunuri în valoare de 2.000 lei. De asemenea, un alt bărbat de 42 de ani, din Iaşi, este cercetat de către poliţişti pentru tăinuire, fiind bănuit că ar fi cumpărat telefonul mobil sustras de cele cinci persoane, deşi ar fi cunoscut faptul că acesta ar fi provenit din săvârşirea unei infracţiuni“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Unul dintre cei cinci, în vârstă de 37 de ani, este bănuit că, în seara zilei de 16 august, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din Iaşi, ar fi jefuit un tânăr de 20 de ani, luându-i după ce l-a lovit un telefon mobil şi o pereche de pantofi sport din picioare.

Comentarii