De Business

Punem punctul pe știi

AJOFM anunţă că în judeţ sunt libere 768 de locuri de muncă

joi, 01 octombrie 2020, 01:50
1 MIN
 AJOFM anunţă că în judeţ sunt libere 768 de locuri de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi anunţă 768 de locuri de muncă vacante în judeţul Iaşi în această perioadă. Din totalul locurilor de muncă disponibile, cele mai multe oferte sunt în sectorul construcţiilor (335), urmat de cel al serviciilor (320), confecţiilor (66), industriei (46) şi domeniul de sănătate şi asistenţă socială (1).

Persoanele cu studii medii rămân în continuare cele mai căutate pe piaţa muncii locale. Astfel, prin intermediul AJOFM Iaşi angajatorii pun la bătaie 668 de locuri de muncă, valabile în mai multe domenii de activitate: de la producţie şi prestări servicii până la industria confecţiilor şi comerţ. Firmele locale oferă joburi de agenţi de pază, barmani, bucătari, croitori, dulgheri, fierari betonişti, agenţi vânzări, muncitori necalificaţi, zidari, electricieni, frizeri, instalatori, femeie de serviciu şi lucrători comerciali.

Din cele 768 de joburi disponibile în prezent, 100 se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută ingineri, arhitecţi proiectanţi, consilieri juridici, economişti, specialişti marketing, manageri, biologi şi medici stomatologi. Oferta AJOFM Iaşi este valabilă până pe data de 7 octombrie 2020. Printre firmele din judeţul Iaşi care caută să recruteze în această perioadă se află Das Service, HCL Technologies România, AlmavivA Services, Lumisan, Prima Construct, Conest, DAF Trading Impex, Casa Auto şi Gip Est. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii