Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț și partaj de multe milioane

vineri, 27 mai 2022, 10:41
2 MIN
 Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț și partaj de multe milioane

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț, cei doi având de împărțit, pe lângă custodia fiicelor, o adevărată avere, socotită în venituri de milioane în urma celor 12 ani de căsătorie.

Pe lângă o casă în Pipera, cotată la valoarea a cel puțin 500.000 de euro, cei doi au obținut, de-a lungul mariajului, sume însemnate din firmele pe care le dețin. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt implicați în patru firme, trei ale designerului și una a artistei, care au produs venituri serioase, de ordinul milioanelor de lei.

Cum la divorț legea spune că, în principiu, veniturile obținute de cei doi soți fac obiectul partajului și se împart la doi– în cazul în care nu există un act notarial care să prevadă, explicit, o altă metodă de împărțire a bunurilor comune -, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în mijlocul unui proces de milioane.

Alexandru Ciucu deține trei companii: Panetelas Activ, Oaghenada Grup și Bruno, toate având ca domeniu de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte. Cu un total al cifrei de afaceri care se apropie de 13 milioane de lei, Alexandru Ciucu a avut un profit net în cele trei firme ale sale de aproape 750.000 de lei, adică peste 150.000 de euro.

Alina Sorescu, care deține Piano Music, a avut rezultate financiare mai slabe însă. Conform raportărilor făcute la ANAF, compania ei, care se ocupă cu organizarea de spectacole și ale activități de interpretare artistică a avut o cifră de afaceri, din 2010 încoace, de aproape 1.2 milioane de lei și un profit de peste 86.000 de lei, adică circa 18.000 de euro.

Aflați amănunte de pe fanatik.ro.

Comentarii