Amănunte despre investigaţia privind conflictele de interese ale Habarnagiului

vineri, 09 septembrie 2022, 01:50
2 MIN
 Amănunte despre investigaţia privind conflictele de interese ale Habarnagiului

Cică multă zarvă s-a făcut după ce a fost luat la purecat fostul vice Habarnagiu, dimpreună cu familionul său, şi mulţi au prins a ne întreba dacă este adevărat că se strânge laţul acolo, sau numai se face spectacol aşa, de sanchi, ca să spună lumea că organele lucrează. 

Iată, aşadar, că răspunsul nostru este că nu ştim prea bine despre ce este vorba, dar ca să nu se spună că nu s-a ştiut, iată povestea pe scurt, spre uzul organelor şi a ANI. Aşadar, membrii familionului extins al Habarnagiului lucrau la firma care a încheiat contractele cu primăria doar ca angajaţi, fără a avea atribuţii de administratori sau asociaţi. Dar acest lucru nu era aşa, din întâmplare, ci îndelung gândit, înadins ca să nu poată fi tras la răspundere pentru conflict de interese.

Patronul interpus este o săgeată a unui anume Roată, care, la rândul său, este omul de legătură între Habarnagiu şi mafia imobiliară din târg. El este cel care a ameninţat doi jurnalişti din târg, vandalizându-le uşile şi ameninţând că le dă foc. El este cel care a cărat marfa între cei care construiau ilegal şi mahării de la vârful piramidei din târg.

Acelaşi individ, cu interpuşii săi, a controlat, în folosul Habarnagiului, festivalurile de sfârşit de săptămână din Grădina Copou, locul în care se strângeau purcoaie de bani, şi unde, la fel, părinţii vicelui dădeau, chipurile, cu ghebul, dar în realitate ţineau privirea atentă pe mălai. Asta este schiţa, în mare, spre folosul ANI. Căci detaliile şi amănuntele se întind pe mii de pagini, şi nu ar încăpea în întreaga bibliotecă municipală. Darămite într-un colţ de rubrică, cum este cazul de faţă.

Iaca şi poza saptamânii

Am primit de la un cetitor vigilent această poză, preluată de la un amic din presă. Iar cetitorul ne cerea să judecăm noi ipostaza IPS-ului.

Păi, stimate cetitor, zicem să lăsăm judecata omenească, să lăsăm chiar şi staborul politic deoparte: haideţi să-i vedem cum s-or descurca tustrei la Judecata de Apoi!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii