Arcadia Beauty, un nou mod de a vorbi despre sănătate

sâmbătă, 20 mai 2023, 12:34
2 MIN
 Arcadia Beauty, un nou mod de a vorbi despre sănătate

Rețeaua Medicală Arcadia a inaugurat zilele trecute o nouă clinică de sănătate și frumusețe, Arcadia Medical Beauty, ca parte a unui centru estetic cuprinzător, în care echipa medicală multidisciplinară oferă de la proceduri cosmetice inovatoare până la proceduri reconstructive avansate. 

Evenimentul de inaugurare s-a desfășurat vineri, 18 mai, la Restaurant Little Texas Iași, invitații fiind întâmpinați de reprezentanți ai clinicii, medici specialiști, cât și de Raluca și Dan Fiterman, fondatorii rețelei Arcadia Spitale și Centre Medicale. La eveniment a fost prezentă și actrița Diana Dumitrescu.

Noul concept este adresat celor interesați de frumusețe, de cele mai noi tehnologii și proceduri de înfrumusețare, venind în anul în care Arcadia – Spitale și Centre Medicale, considerată drept cea mai complexă rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, a împlinit 15 ani de la înființare.

„Ar fi de spus foarte multe lucruri despre sinergia dintre sănătate și frumusețe, dar am să îi las pe colegii mei, medici, terapeuți și nutriționiști să vă povestească despre toate aceste amănunte, despre aparatura performantă pe care o avem și pe care o folosim în fiecare zi în centrele noastre medicale și spitalele Arcadia, cât și despre produsele de ultimă generație pe care le utilizăm în clinică și le recomandăm doamnelor acasă”, a rostit Raluca Fiterman în cadrul evenimentului de inaugurare.

„Un nou mod de a vorbi despre sănătate” este ideea fundamentală pe care se bazează Arcadia Beauty – care înseamnă chirurgie estetică, cosmetologie, terapii corporale medicale, medicină regenerativă, endocrinologie și diabet, dermatologie, ginecologie estetică, imagistică și senologie, nutriție integrativă și psihologie integrativă.

„Mi se pare că frumusețea o percepi de la etapă la etapă, în funcție de vârstă. Din punctul meu de vedere, frumusețea vine din interior. Cu cât suntem oameni mai frumoși în interior, cu cât ne iubim mai mult așa cum suntem – cu mici defecte și imperfecțiuni pe care le avem cu toții – cu atât frumusețea noastră va deborda în fața celorlalți”, a spus și actrița Diana Dumitrescu în cadrul evenimentului. 

Arcadia – Spitale și Centre Medicale înseamnă un Spital de Recuperare Medicală, un Spital Multidisciplinar, un Spital de Cardiologie Intervențională, 4 Centre de Imagistică Medicală, un centru de sănătate și frumusețe, Arcadia Medical Beauty, o Maternitate și 7 Centre Medicale. 

Comentarii