Arhiepiscopul Romano Catolic girează o carte care neagă COVID. Relansare

vineri, 11 septembrie 2020, 11:00
1 MIN
 Arhiepiscopul Romano Catolic girează o carte care neagă COVID. Relansare

Cartea „Covid, colivia noastră”, care conține texte cu minciuni și teorii ale conspirației despre coronavirusul care a blocat lumea, a fost relansată joi la București, după ce în vară a fost lansată la Iași.

Volumul, care consideră că pandemia de coronavirus este fie falsă, fie creată în laborator, conține și un text semnat de către arhiepiscopul mitropolit al Arhidiecezei Romano-Catolice, IPS Aurel Percă.

„Covid care provoacă credinţa” este articolul scris de înaltul prelat, inclus în cartea la care au mai contribuit și patriarhul ortodox PF Daniel, mitropolitul ortodox al Moldovei, IPS Teofan, dar și conspiraționiști precum academicianul Alexandru Surdu, Dan Puric sau medicul Vasile Astărăstoaie.

IPS Aurel Percă a fost prezent joi la relansarea din București a cărții, iar la eveniment au fost prezenți președintele și vicepreședintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop și Bogdan Simionescu, fostul președinte al Consiiliului Național al Audiovizualului Răsvan Popescu sau Răzvan Theodorescu.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii