Armata recrutează tineri ieşeni. Unde şi cum vă puteți înscrie la concurs?

vineri, 31 ianuarie 2020, 02:56
1 MIN
 Armata recrutează tineri ieşeni. Unde şi cum vă puteți înscrie la concurs?

Armata recruteaza tineri din Iasi pentru profesia de militar în cadrul Ministerului Apararii Naţionale.

De exemplu, dacă eşti atras de haina militară şi eşti o persoană dinamică, te poţi înscrie la colegiile naţionale militare până pe data de 14 februarie, unde sunt puse la dispoziţie 600 de locuri.

Totodată, pentru formarea ofiţerilor licenţiaţi, adică învăţământ universitar, la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă“ sunt disponibile 99 de locuri, iar termenul de înscriere este 20 martie.

La Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa sunt 98 de locuri, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I“ Bucureşti 148 de locuri, înscrierile la toate cele trei universităţi având termenul limită data de 20 martie.

Atât în cadrul colegiilor naţionale militare, academiilor militare, cât şi în şcolile postliceale militare, se asigură gratuitate pe timpul studiilor a hranei, echipamentului, cazării, transportului, cât şi asistenţa medicală.

Tinerii din Iaşi pot obţine informaţii despre toate şcolile militare de la biroul informare de la Centrul Militar Zonal Iaşi, situat pe strada Arh. G.M. Canta­cuzino nr. 20, sau la telefoanele 0232.264.491, 0232.264.492.

Comentarii