Armonia ieşeană dintre futbol de doi bani şi politichie de bani mulţi

vineri, 19 februarie 2021, 02:50
2 MIN
 Armonia ieşeană dintre futbol de doi bani şi politichie de bani mulţi

Ehehee, păi cum vreţi voi, stimaţi telespectatori microbişti au ba, să se regleze odată marea controversă ieşeană cu finanţarea futbolului cu bani publici la Iaşi, din moment ce iote ce fani înfocaţi are echipa împiedicaţilor din Copou! 

Vă daţi seama, la gerul care a fost pe 14, aceşti doi conţilieri de la partidoi s-au dus să vadă cum mâncăm bătaie… Sau, cine ştie, poate or fi mers acolo în calitate de investitori care, na, evaluează investiţia.

Cine îi ţine în braţe pe Alexe&Chirica şi când le va da drumul la amândoi

Tot mai multe voci din zona de influenţă liberală spun că Orban nu a luat încă nicio măsură politică, ba chiar nicio declaraţie mai tăioasă ceva nu a făcut, în privinţa şefilor liberali şi penali de la Iaşi pentru că are musai nevoie de sprijinul total al Iaşului la viitorul congres. Şi asta, zice-se, cu atât mai mult cu cât pe zi ce trece sprijinul pentru el cică s-ar subţia în partid, crescând pentru singurul de care se teme: premierul Cîţu, cel care are până la urmă sacul cu mălai bugetar.

Numai că, zic aceleaşi voci, după alegeri aceste socoteli s-ar putea schimba, şi atunci să te ţii. Eh, am mai auzit noi de-astea, aşa că da, o să ne ţinem bine. Că oricum coborâm la prima…

PS: Apropo de rezbelul Orban – Cîţu, zice-se că primul visează totuşi să-şi aranjeze apele aşa încât să nu aibă competitor la congres. Iar singurul competitior de care s-ar teme este premierul, cum spuneam. Căruia, la o întâlnire recentă, i-ar fi spus că, dacă va candida şi va pierde, va trebui să renunţe la funcţie, altfel fiind schimbat. Dacă însă va fi cumincior şi-şi va vedea de treabă, necandidând, ar putea primi, după mandat, o funcţie babană în sistem. Hmm, oare să fie vorba, cum se aude, de funcţia lui Mugur, carele cică s-ar pregăti de pensionare? Rămâne de văzut, căci Cîţu auzim că ar avea un alt plan. Despre acesta, vorbim mâine!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii