Autostrada Moldovei A7, prima din România pe care se lucrează integral. Noi imagini spectaculoase de la Iaşi – VIDEO

vineri, 01 martie 2024, 17:51
1 MIN
 Autostrada Moldovei A7, prima din România pe care se lucrează integral. Noi imagini spectaculoase de la Iaşi – VIDEO

Autostrada Moldovei A7 este prima autostradă a României pe care se lucrează integral, pe toți cei 320 km, 13 din 13 loturi, iar la finalul execuției, va lega Moldova de Muntenia, anunţă autorităţile, citate de profit.ro.

Recent, autoritățile au transmis noi imagini și de pe Autostrada A7 Buzău – Focșani, tronsonul 4 Mândrești Munteni – Focșani (10,94 km). Deschiderea pe acest tronson este programată pentru acest an.

Pe șantierul lotului 2 Mizil-Pietroasele al Autostrăzii Moldovei A7 (Ploiești-Buzău), se lucrează atât la corpul autostrăzii, cât și la structuri (poduri și pasaje), transmit autoritățile.

Lucrările și pe cele 4 tronsoane ale autostrăzii Buzău- Focșani (82,44 km), secțiune a A7, au fost reluate, constructorul român UMB înregistrând până acum progrese fizice cuprinse între 26% și 29% pe cele 4 tronsoane, anunțau recent autoritățile.

De asemenea, UMB a început lucrările la primul nod rutier de tip turbion din România, de la intersecția autostrăzilor A7 și A8, în zona Pașcani – Sodomeni, județul Iași. Vezi mai jos imagini publicate vineri de DRDP Iaşi.

Comentarii