Băbăeţ, duceţi-l repede înapoi!

marți, 22 septembrie 2020, 01:50
2 MIN
 Băbăeţ, duceţi-l repede înapoi!

Nene Urtoiule, când îţi sugeram prin primăvară să nu te înhaiţi politic la candidatură cu el că are să te facă de râs ipochimenul, pentru că are apucături de ţopârlan, nu ne-ai crezut. 

Iaca acuma ce postează personagiul, candidat la Consiliul Judeţean al partidului cu autostrada Moldovei.

E adevărat, după socoteala noastră, postarea a fost scrisă undeva pe la miezul nopţii, duminică seară. Şi, cum ştim că omul nu prea le duce la ureche, s-o fi luat cu compania şi a uitat că Facebook e loc public. Dar, băi nene băi, parcă nici chiar aşa…

De unde aţi scos gherţoiul, băi? Duceţi-l repede înapoi, până nu face pocinogul ăla mare cu urcat pe mese!

Mai face au ba Felu cărţile?

Pentru că în aceste zile cică se fac, se desfac, se bat şi se dau la tăiat cărţile pentru viitoarele posturi de vici la premărie şi la cejău, haideţi să vă povestim una faină, culeasă din zona liberalilor mai vorbăreţi de la filiala ieşeană, despre care cică se bârfeşte din greu la câte-o bere, seara pe răcoare.

Cică personagiul despre care se spune la Iaşi că ar fi cureaua de legătură între Fluturel bucovineanul şi Paralexe pădureanul, înspre Ludovic bucureşteanul, advocatul şi conţilierul local Boss, în privinţa aducerii lui Mihăiţă în partid, ei bine, cică acesta ar fi început asaltul final pentru a pune mâna pe funcţia de viitor vice al lui Mihăiţă. Acesta, cică, a mers zilele astea la nimeni altul decât Felu Renechiu acasă, ca să-i ceară şi lui sprijin pentru a deveni vice. Mulţi dintre liberali zic că acum se va vedea dacă Felu mai are atâta influenţă pe cât se spune asupra liberalilor din Iaşi.

Numai că, spun gurile rele, până şi Felu l-ar fi refuzat, deşi Boss îşi punea speranţele în influenţa lui. E de amintit aicea combinaţiile advocatului cu măşti şi studii de fezabilitate pe gaze naturale, dar şi faptul că el a fost purtătorul de mesaje între Paralexe şi Mihăiţă, pe tema intrării ultimului la liberali. Dar, dacă nici asta nu a contat atât de mult, încât el se duce acuma la Felu să ceară sprijin, e clar că ceva s-a întâmplat în preajma lui Paralexe. Hmm: oare e aia la care ne gândim noi că vă gândiţi şi voi? N-ar fi rău deloc…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii