Banii furați de la sala de jocuri din Nicolina, dați pe un Mercedes. Rolul unei foste angajate în furt

sâmbătă, 27 februarie 2021, 02:55
2 MIN
 Banii furați de la sala de jocuri din Nicolina, dați pe un Mercedes. Rolul unei foste angajate în furt

Poliţiştii cred că cei doi au cumpărat o maşină din banii furaţi

Hoţul care a jefuit sala de păcănele din Nicolina a fost prins de către poliţiştii ieşeni, după un “maraton" de investigaţii. Cezar Fânaru, de 32 de ani, este cel care a furat 60.000 de lei dintr-o sală de jocuri, cu complicitatea iubitei sale de 24 de ani, Alina Alexandra David. Cei doi au fost “ridicaţi" de poliţişti joi seara, de la un imobil din centrul rezidenţial Roua, zona Moara de Vânt, unde aceştia locuiau. Totodată, poliţiştii au ridicat un autoturism Mercedes E Class, fiind suspectat că ar fi fost achiziţionat recent de către cei doi, cu banii furaţi din sala de păcănele. De altfel, poliţiştii au recuperat o mică parte din suma de bani furată de cei doi complici. Joi seara, cei doi iubiţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

“Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei 6 Poliţie Iaşi au identificat un bărbat de 32 de ani, cercetat pentru tâlhărie calificată, şi o tânără de 24 de ani, cercetată pentru complicitate la tâlhărie calificată. În urma investigaţiilor efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în urma ajutorului şi informaţiilor primite de la tânără, în seara de 18 spre 19 februarie, având faţa acoperită, bărbatul ar fi pătruns într-o sală de jocuri din municipiul Iaşi şi ar fi sustras o sumă de bani din seif, apoi ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei angajate, pentru a-şi asigura scăparea", au precizat reprezentanţi din cadrul Poliţiei Iaşi.

Cezar Fânaru avea “pontul" de la iubita lui, Alina David. Aceasta din urmă lucrase la sala de jocuri din Nicolina, ea fiind dată afară în cursul anului trecut, apoi se angajase la o bancă. Ea ştia codul PIN al seifului în care se aflau banii colectaţi de la păcănele. În noaptea de 18 spre 19 februarie, David a escaladat zidul din spatele imobilului şi a intrat în interiorul casieriei printr-un geam de la baie. El a pulverizat cu un spray cu vopsea camera video din interior, apoi a deschis seiful. În grabă, în timp ce îşi îndesa în geacă teancurile cu bani, a scăpat pe jos jumătate din ei. El a fost surprins de un angajat, însă a reuşit să fugă. 

Comentarii